Skip to content

17 Comments

 1. maja
  onsdag 9. januar, 2013 @ 19:20

  Århmen, hvad er det når man sender ‘endorsement’ på LinkedIn? (så godkender man dem, eller hva? :s)

  Reply

  • Nadia
   onsdag 9. januar, 2013 @ 19:44

   Ja, så står man ligesom inde for, de er gode til en eller anden teknik eller metode, de har skrevet på deres profil.

   Reply

   • Cecilie
    torsdag 10. januar, 2013 @ 16:10

    Jeg har ikke rigtig lagt mærke til anmodningerne om endorsements.. Men jeg blev så’n lidt.. skuffet, tror jeg.. Da en af mine nærmest barndomsvenner endorsede mig for noget, han stensikkert ikke anede hvad gik ud på.. Så er det jo fuldstændigt lige meget! Tror i hvert fald at der bør kigges lidt mere granskende på hvem der har endorset.. Min tidligere chef har endorset et skill hos mig, som jeg er RIGTIG glad for, og som jeg ved der bør have pondus hos en fremtidig arbejdsgiver, men ja.. Det skal bruges rigtigt eller også skal det IKKE bruges :)
    (min kommentar kan åbenbart ikke post’es alene, så nu kommer den som et svar i stedet :) ..)

    Reply

    • Nadia
     torsdag 10. januar, 2013 @ 17:16

     Jeg har også endorset nogle stykker (som tegnet), men kun i forhold til nogle skills, jeg følte, jeg kunne stå inden for de havde.
     Men altså… Helt ærligt. Jeg er ph.d.-studerende. Og jeg endorse’r andre ph.d.-studerende.
     Jeg har svært ved at se, hvad de kan bruge det til.

     I virkeligheden skulle jeg nok bare have ladet være, men altså…

     Reply

 2. Mette
  onsdag 9. januar, 2013 @ 19:40

  Åh. Hvor har jeg bare haft FULDSTÆNDIG de samme tanker på LinkedIn, pisseirriterende site – men desværre nødvendigt. Suk.

  Reply

  • Nadia
   onsdag 9. januar, 2013 @ 19:46

   Ja, man hører ligesom for mange succeshistorier derfra, til man vil undlade at have en profil derinde, ikke?
   På den anden side regner jeg bestemt ikke med at skifte job, så der gåren tre års tid, før det rigtigt bliver aktuelt for mig.

   Reply

 3. FamilienDanmark
  onsdag 9. januar, 2013 @ 19:42

  Jeg aner ikke, hvad “endorsement” går ud på, og jeg har på fornemmelsen, at det er noget jeg skal være glad for…

  Reply

  • Nadia
   onsdag 9. januar, 2013 @ 19:45

   Det er bare et lille “det kan jeg godkende”-stempel til ens connections. I sig selv fint nok – hvis bare LinkedIn ville lade være med at plage mig om dem.

   Reply

 4. Cecilie
  onsdag 9. januar, 2013 @ 22:14

  Ååhh, LinkedIn er den værste spammaskine i verden! (Men man skulle jo nødig gå glip af sit kommende drømmejob.)

  Reply

  • Nadia
   torsdag 10. januar, 2013 @ 17:18

   Nej, det er det.
   Eller være en af de irriterende typer, der er 100% anonyme på internettet. Hvis jeg har talt med nogen i en eller anden faglig sammenhæng, vil jeg da gerne kunne slå dem op for f.eks. at se, hvad de arbejder med. Og så skal man jo ikke nægte andre muligheden for at gøre det samme med en selv :)

   Reply

 5. Bodil Damkjær
  torsdag 10. januar, 2013 @ 08:33

  Hej Nadia Tak for denne fine stribe. Jeg er også træt af at LinkedIn tigger om endorsement.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 10. januar, 2013 @ 17:18

   Ja, det bliver ret irriterende i længden

   Reply

 6. Hanne
  torsdag 10. januar, 2013 @ 10:17

  Jeg havde ikke noget imod linkedin, så længe den passede sig selv. Jeg kan leve med de dér statusmails, jeg sletter dem bare ulæst hvis jeg ikke gider vide hvad folk laver. Men nu skriger den ustandselig på et sutteflaske med de dér endorsements. Og jeg ved da ikke, om folk klige har en specifik kvalifikation den spørger om! Hvis det er nuværende kolleger er jeg nået så vidt som til at spørge dem. Eller, var. Nu er jeg bare holdt op med at endorse tilbage. *Grrrr*!

  Reply

  • Nadia
   torsdag 10. januar, 2013 @ 17:23

   Ja, hvad blev der af at leve et stille og tilbagetrukket liv på internettet? Hvorfor skal man hele tiden konfronteres med alting der foregår derinde?
   Jeg ville ønske, de ville sætte nogle reklamer op i stedet. På den anden side kan de nok ikke tjene lige så meget på det, som hvis de sælger udvidede abonnementer, hvor du *uuuh* kan se ALLE der har kigget på din profil. Og hvor lidt ekstra cash måske kan skaffe dig det netværk eller job, du ikke kan finde af de mere traditionelle veje.
   (LinkedIn irrterede mig alvorligt for første gang, da den ikke ville lade mig tilføje min vejleder. Der var simpelthen ingen connect-knap, med mindre jeg hostede op. Hvilket jeg naturligvis nægtede.)

   Reply

 7. tichtach
  torsdag 10. januar, 2013 @ 22:36

  Ha ha! Jeg havde pænt svært ved at se det som et kompliment, da jeg pludselig var “endorset” til danish! Danish! Ja-øh, det er så mit modersmål – og i øvrigt det eneste jeg er endorset til. Siger vist mest om linkedins metoder – selvom flere af mine business-venner (eller hvad ens connections nu hedder derinde) har klikket og godkendt. Så nu er jeg pludselig smaddergod til danish. Kun! :-)

  Reply

  • Hanne
   fredag 11. januar, 2013 @ 09:57

   Man kan vistnok selv bestemme, om det skal vises på ens profil. Så hvis vi nu bare alle sammen slår det fra. Så ka de lære det. Det virker i hvert fald ikke efter hensigten, som en slags web of trust omkring folks skills, som jeg vil tro de havde forestillet sig. Folk klikker bare for at være flinke.

   Reply

   • Hanne
    fredag 11. januar, 2013 @ 14:32

    Faktisk har jeg fundet ud af, nu hvor jeg var inde og kigge, at du kan slette de skills du ikke vil have, uden at slette alle skills. Og du kan selv tilføje nogle. Så du kan nok rette lidt op på miséren hvis du vil. Eller også bare vælge, at den ikke skal vise endorsements.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *