Skip to content

1 Comment

 1. Josephine
  onsdag 3. april, 2013 @ 21:11

  Hej Nadia,
  Ja, nu er jeg faldet pladask for din blog, så jeg er gået tilbage for at læse den hele kronologisk og se alle de fine dyretegninger :).
  Er helt pjattet og burde lave alt muligt fornuftigt nu, men vil hellere læse her, ih.
  Mht. Spanien, så er de slet ikke spor søde ved hunde dernede, så du skal til en hver tid hellere tage hjem til forældrene, hehehe. Det ved jeg alt om, mine hunde er nemlig adopteret fra Spanien og var meget grimt igennem, inden de blev reddet af et internat og fik et hjem hos mig.
  Nå, men det her er jo længe siden nu, ville bare lige vinke og sige tak for dejlig læsning og helt vidunderlige tegninger.
  Kh Josephine

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *