Skip to content

2 Comments

 1. denlangeneger
  søndag 3. april, 2011 @ 10:36

  Så skulle du prøve at stå i mit sted da min -dengang – 10-årige lillesøster kommer og spørger mig hvad orgasme er. Jeg når slet ikke at svare før hun snakker videre:"Altså jeg ved jo godt hvad der sker når mænd får orgasme, det er der det der hvide noget kommer ud som man kan få børn af, men hvordan får piger orgasme?"… Det er bare ikke en storesøsters job at fortælle om den slags ting til et 10-årigt barn! ARGH!Jeg faldt lige over dig inde hos superheltemor. Her kunne jeg vidst godt blive hængende! ;)

  Reply

 2. Nadia
  søndag 3. april, 2011 @ 11:06

  Nej, jeg synes også klart det hører til på forældrenes jobliste… Så pinlige spørgsmål har jeg heldigvis aldrig fået, jeg slap jo også for at uddybe hvad kneppe betød. Heldigvis.Du er selvfølgelig meget velkommen ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *