Skip to content

6 Comments

 1. kongmorsverden
  søndag 20. marts, 2011 @ 21:07

  Åhhh HA hvor jeg kender det!!Det er ikke fjollet. Eller også er det – men så er jeg altså også fjollet!Jeg har været blogger i 39 dage ;-)

  Reply

 2. Nadia
  søndag 20. marts, 2011 @ 21:48

  Ja, det er selvfølgelig også ret nyt – lige 7 dage længere end mig! :-)Gad vide om man en dag bliver helt ligeglad? Eller om man bare sætter forventningen en del højere, så man først bliver glad, når der er over 1000 hits?

  Reply

 3. kongmorsverden
  mandag 21. marts, 2011 @ 09:43

  Nej jeg tror ikke man holder op med at tænke "da di da dej – hvem har mon kigget på min blog idag"… Så får man de der 1000 hits.. og så blir man aldrig glad mere nogensinde – fordi de går jo hjem igen allesammen..Og så ville ens stats også se vildt åndssvage ud. Øverste linje ville ligge og rode rundt oppe omkring 1000 og der kommer man jo aldrig ellers. Derfor: Længe leve 113 hits!!!

  Reply

 4. Nadia
  mandag 21. marts, 2011 @ 10:40

  Ja, det er rigtigt… Der ville være ét peak, der ville få resten til at se latterligt lavt ud.Og så ville det være slut med at være tilfreds med 113 :)

  Reply

 5. Lavendel
  torsdag 21. april, 2011 @ 09:03

  Der skal bare flere til at kende dig – bloggen er super!!Jeg skriver om dig på min blog, så flere opdager din gravhundeverden….min far havde i mange år "den røde pølse" aka den langhårede gravhund Pan, men er efterhånden 83 og kunne ikke længere tage sig af ham….heldigvis har han fået et nyt hjem hos farens rengøringsdame!

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 21. april, 2011 @ 09:29

  Tak for reklamen, det kan jeg altid godt lide ;)Gravhunde er dejlige, synd din far ikke kunne beholde den.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *