Skip to content

4 Comments

 1. imangelafbedre
  onsdag 2. marts, 2011 @ 11:51

  Min mand tør ikke at spille skak med mig.. Jeg plejer altid at vinde, men en enkelt gang gik det galt for mig…siden har vi ikke spillet…Jeg vil ellers gerne!

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 2. marts, 2011 @ 13:40

  Ha! Det kender jeg godt! Men det er mest når jeg vinder. Jeg er en meget hoverende og nedladende vinder. Generelt synes jeg, folk synes bedre om de dårlige tabere – men det er nok bare falsk overskud genereret af deres sejr. Pff…

  Reply

 3. Christel
  mandag 10. oktober, 2011 @ 14:53

  Haha, jeg forstår dig så godt. Min kæreste ville en aften lige spille Mario på min Wii. Efter en times tid var han nået længere end jeg var nået på de 3 mdr., jeg havde haft spillet. Så måtte han ikke spille mere!PS: Jeg må hellere lade være med at læse flere af dine gamle indlæg i dag, så du ikke bliver oversvømmet af mine kommentarer :)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 11. oktober, 2011 @ 07:34

  Den slags er også virkelig fornærmende! Heldigvis har jeg kun samme problem i MarioKart, og da det jo er en slags racerspil, gør det ikke så ondt.Men hvis han en dag gennemførte Zelda hurtigere end mig, så ville al adgang til wii'en helt sikkert også slutte!Jeg synes nu det er hyggeligt, at få kommentarer på mine gamle indlæg :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *