Skip to content

4 Comments

 1. imangelafbedre
  mandag 14. marts, 2011 @ 09:15

  Hehehehe! Sjovt :-)

  Reply

 2. Mille
  mandag 14. marts, 2011 @ 13:02

  Sikke en skøn gravhund. Jeg glæder mig til at følge dens færden.

  Reply

 3. Nadia
  mandag 14. marts, 2011 @ 18:31

  Tak begge to ;)

  Reply

 4. Josephine
  torsdag 4. april, 2013 @ 02:16

  Sådan er livet – man kan synes, man er så original, og så swooper der lige nogen ind, som har fundet på det samme. I stort og småt. Men hvis det kan trøste, så sidder jeg HELE tiden, siden jeg fandt din blog, og tænker “hvorfor fandt JEG ikke på at lave en blog med mig selv og dem jeg kender som dyr!?! Arrrggghhh, snyd!” Hehehe. Men det er nu alligevel nok meget godt, for jeg synes, du gør det bedre end jeg kunne :).
  Og det er nu også sjovt alligevel, det her med, at du gerne ville være et andet dyr end en gravhund og så var en panda. Stine og de der er jo ikke gravhunde, så de har jo ikke fundet på det hele i denne lille fine historie. Og du har ret, ræve er seje. Tænk bare på Disneys Robin Hood :) (jeg var i øvrigt klædt ud som ræve-Lady Marian engang som barn, og INGEN fattede bare, hvad jeg var. Det var nemlig længe før man bare havde filmene på video/dvd og før der var gigameget Disney-merchandise, så der var de figurer ikke sådan allemandseje eller endda noget, alle havde set.)
  Jeg gad godt være en puma. Pumaer er megaseje.
  Men gravhunde er nu også cool.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *