Skip to content

4 Comments

 1. kongmorsverden
  fredag 15. april, 2011 @ 08:53

  Sommetider skal der ikke meget til – lidt opmærksomhed, en buket blomster, morgenmad på sengen.. en STOR kage! Så er man glad igen.Men (nu kommer mor-genet op i mig) det er altså så frygteligt synd for dig!Har du nu set en god læge? Fået det rigtige medicin? Skal jeg komme og brøle af nogen??;-) Rigtig god bedring!!

  Reply

 2. Nadia
  fredag 15. april, 2011 @ 09:18

  Taktak :)Min læge er fin, men jeg er lidt bitter på skadestuen, der bare smed mig hjem uden en ordentlig undersøgelse (der var trods alt en grund til lægen sendte mig derud til at starte med). Og bare rolig, medicinen virker allerede, så det går den rigtige vej :)Nu skal jeg bare udholde 7-10 enarmede dage, og så skulle jeg være frisk igen!

  Reply

 3. kongmorsverden
  fredag 15. april, 2011 @ 11:06

  Så er det altså RIGTIGT godt at det ikke er den du tegner med – jeg havde da fået seriøse abstinenser ;-)

  Reply

 4. Nadia
  fredag 15. april, 2011 @ 11:09

  Det havde jeg også ;)(Ahh det er godt med lidt ros, man bliver i så godt humør)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *