Skip to content

8 Comments

 1. kongemor
  søndag 10. april, 2011 @ 13:36

  Høhø hvilken boghandel har du været i? ;)

  Reply

 2. Nadia
  søndag 10. april, 2011 @ 14:04

  Ja, haha, den joke burde jeg have forudset ;)

  Reply

 3. Sara
  tirsdag 12. april, 2011 @ 09:57

  Ha, jeg har så læst bogen (færdig) og den bliver ikke bedre. Den er bare dårlig og forfærdelig lummer (i forhold til at den skulle foregå under borgerkrigen)…

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 12. april, 2011 @ 11:26

  Ja, det er pænt skuffende. Den passer hverken til tiden omkring borgerkrigen eller tiden den er skrevet i (80'erne).(yrk hvor lyder det her feministisk, på den irriterende måde, men altså…)Det er tydeligvis en forfatter der er lidt skræmt/frastødt over den kvindelige seksualitet. Ashton er ikke kun hardcore liderlig, hun er også en ond og forskruet kælling, der konstant prøver på at få slået sin ekskæreste ihjel.Og hvad sker der for hende nordstats-søsteren der bare VIL have negerpik? Hun er samtidig uintelligent, dybt egoistisk og helt uden situationsfornemmelse.Kun stille, litterære Brett er noget værd. Men hun nøjes jo også med ærbare kys.Nåja, og så er selve historien da også bare kedelig og uinteressant.Sara, hvorfor advarede du mig ikke? Du kunne have sparet mig mange (lange) timer.

  Reply

 5. Sara
  tirsdag 12. april, 2011 @ 17:36

  Jamen, Nadia. Det mener jeg da også at jeg har gjort. Jeg læste den i gymnasiet og har aldrig overvejet at læse efterfølgeren (ja, der er en efterfølger). Det var samme sommer jeg læste Dante's guddommelige rejse. Meget lang, men meget bedre…Det kan være at forfatterens pointe er at enten er man ærbar, kedelig og intelligent eller møg-liderlig og en dum kælling. Og hvem har man så lyst til at være…

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 12. april, 2011 @ 17:43

  Har du? Årh det gør det jo min spildte tid endnu mere tragisk.Selvfølgelig er der en to'er, det burde jeg have regnet ud. Hvorfor nøjes med at skrive én dødssyg bog, når man kan skrive to?

  Reply

 7. Sara
  tirsdag 12. april, 2011 @ 19:05

  Jeg tror faktisk at jeg læste den fordi Carsten sagde at det var en klassiker, det helt sikkert var værd at læse. Det burde jo nok have advaret en om hvilken slags bog det var…Og en hurtig tur på wiki siger at efterfølgerne hedder 'Love and war' og 'heaven and hell'. Så ved du det.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 12. april, 2011 @ 19:30

  Jeg tror Carsten talte om novellen Nord og Syd. Altså den gamle, den der foregår i England.Og jeg tror bare jeg holder mig fra efterfølgerne…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *