Skip to content

3 Comments

 1. kongemor
  torsdag 7. april, 2011 @ 08:26

  haha for pokker da, jeg hader også et af din kærestes møbler nu!

  Reply

 2. kongmorsverden
  torsdag 7. april, 2011 @ 08:52

  Ja det er en naturlov – og det er derfor man flytter sammen i et hus og har en kælder/pulterkammer/opbevaringssted-før-storskrald.Når de hadede møbler (pokaler/ølflaskesamlinger)så har stået og fyldt op i disse rum længe nok – kan man med lidt gelinde få ham selv til at køre dem væk – og ofte synes han endda at han var smart! Og så er den potte ude.

  Reply

 3. Nadia
  torsdag 7. april, 2011 @ 13:59

  Problemet er, at jeg ikke har en anden sofa, jeg kan erstatte den med – og da det ikke er mig, der er færdiguddannet og har lidt penge, så kan jeg ikke rigtig kræve at vi smider den ud :) Indtil da hader jeg den bare.Pokalerne ER allerede nede i kælderen ;) sammen med hans sammenklappelige pokerbord og den røde fane han engang stjal i fuldskab, men som han nægter at smide ud.Nævnte jeg at sofaen genererer statisk elektricitet, så man får stød hver gang man rejser sig fra den? Nåmmen det gør den…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *