Skip to content

4 Comments

 1. mette
  onsdag 20. april, 2011 @ 08:09

  Ha ha, den fornemmelse kender jeg godt, havde rent faktisk flere i plastik end levende, men det blev ændret da min kæreste flyttede ind, så meget for husmoderevnerne her…..Men det skal siges at han så til gengæld er rigtig god til at holde dem alle, og jeg nu ikke længere skal have blomster med i bad i ny og næ ;-)

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 20. april, 2011 @ 09:27

  Ja, der er min kæreste ikke rigtig nogen hjælp, men nu har jeg vel også bevist, at jeg kan klare det selv. Eller… I samme periode er der nok 4 planter, der døde, men så længe én overlevede, ikke?

  Reply

 3. kongmorsverden
  onsdag 20. april, 2011 @ 13:59

  Fantastisk ;-)Forresten utrolig lækre vapser i forrige indlæg – de ser helt vidunderlige ud!!

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 20. april, 2011 @ 19:22

  Tak tak, jeg er også meget glad for dem. Hvis bare de måtte bo i København…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *