Skip to content

9 Comments

 1. The Blogless Sister
  tirsdag 19. april, 2011 @ 13:26

  Det er jo simpelthen det bedste indlæg til dato! Don't get me wrong, jeg ELSKER tegningerne, men ren gravhundedyrkelse er der jo intet der slår!!Flash har sommerøre på det billede hvor han sidder i græsset (hvor et ene øre er "flappet bagover"). Det har altid heddet sommerører hjemme hos os, spørg mig ikke hvorfor – hvad hedder det hjemme hos jer?

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 19. april, 2011 @ 13:40

  Jeg forstår godt hvad du mener, der er bare noget særligt ved gravhunde på en smuk forårsdag… Det kunne jeg aldrig tegne godt nok.Vi kalder det bare for "åbne ører", men sommerøre lyder godt nok lidt pænere… Kender du tilgengæld det, når man nusser hunden, og dens øre folder sig sammen, så det nærmest ligger dobbelt? Det kalder vi for "serviet-øre". Det synes jeg er ret sødt.

  Reply

 3. Anonymous
  tirsdag 19. april, 2011 @ 14:15

  Wee endnu mere gravhundestemning. Hvor er de vakre!Jeg er vokset op med ruhåret gravhund, men de glatte er også søøøøøde :)Hvor skønt de har hinanden at hygge med..-Louise

  Reply

 4. The Blogless Sister
  tirsdag 19. april, 2011 @ 15:08

  "serviet-øre" – åh hvor dejligt!!!(ps – vi har ikke hund, pt. Kan man ane, at jeg er en anelse i gravhundeunderskud? Hvis dine forældre bor i Århus kommer jeg gerne og går tur altså)

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 19. april, 2011 @ 16:59

  Jeg synes de glatte er sødest, men det er jo også dem, jeg er vokset op med ;) Og ja, de er meget glade for hinanden, den gamle hund har taget den nye til sig som var det hendes egen hvalp.Jeg er også kronisk i gravhundeunderskud, men hund på 4. sal går jo ikke, så nu nyder jeg det mens jeg kan! Århus og Sydsjælland er desværre ikke så tæt på hinanden, ellers var du meget velkommen :)

  Reply

 6. Karina
  tirsdag 19. april, 2011 @ 18:00

  De er da meget fotogene begge to og Sydsjælland, jammen det jo lige her, strand skov og hvad kan man ønske mere.

  Reply

 7. Karina
  tirsdag 19. april, 2011 @ 18:13

  forresten det med hajer i tidligere indlæg, fik jeg én gang skræmt mine unger fra vandet ved at fortælle at der altså lever hajer i dk.Hæ hæ, det var for koldt til at mor ville bade alligevel, og jeg fortalte sandheden senere, at de også kaldes kongeÅL, mest ligner en fisk og pig hajen er mere smertefulde at jokke på end blive bidt af. ;)Og de fik en is i det kolde hjørne og tilgav mig omgående.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 19. april, 2011 @ 19:49

  Ja, Sydsjælland er på mange måder dejligt :) Især i så godt vejr.Min egen erfaring er også, at is kan føre til en meget høj grad af tilgivelse. Især hvis alternativet er koldt badevand…

  Reply

 9. Josephine
  torsdag 4. april, 2013 @ 03:18

  Nåååååårhhh. De er da begge to megafotogene <3.
  Og altså … jeg er jo i gang med at læse bloggen kronologisk nu, og jeg kunne seriøst kommentere på hvert eneste indlæg, hihihi, du er simpelthen så skøn. Men jeg holder mig tilbage for ikke at virke som sådan en sær stalkertype, fnis. Nå, men der kommer en stribe alligevel, nu jeg trawler mig igennem, af og til må jeg sige noget. Og hundebilleder bliver jeg altid helt pjattet over. :)
  Tak igen for skøn læsning og dejlige tegninger.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *