Skip to content

6 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 5. april, 2011 @ 18:53

  HAHAHAHAHAHAHAAA!Du skal simpelthen passe TO hunde?Og det ved kæresten ikke at han glæder sig til. Men nu kan han jo læse det her :-)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 5. april, 2011 @ 19:20

  Ja, han tog det sådan… nogenlunde.Men jeg er sikker på, han nok skal finde begejstringen frem i tide, det bliver jo super hyggeligt! Måske glæder han sig allerede, men holder det bare skjult for at virke mere macho? Det kan man jo aldrig vide…(hvalpen er jeg faktisk selv lidt lunken overfor, den er ikke helt renlig endnu, så den skal ud hver anden time – lidt besværligt)

  Reply

 3. kongmorsverden
  onsdag 6. april, 2011 @ 09:08

  Hvalp på 4.sal?? Det lyder ikke ret holdbart.. Har hvalpeejeren hørt om hundepensioner?

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 6. april, 2011 @ 09:39

  Jeg tror også det ender med, vi passer hundene i deres (mine forældres) hus. Jeg kan ikke rigtig overskue så mange ture op og ned af trapperne.Hundepension er ikke en mulighed, den gamle hund har aldrig rigtig lært det, og de sidste to gange den blev parkeret der, blev den så syg at den var ved at dø.Men nu bliver det jo næsten en hel lille ferie i det sydsjællandske :)

  Reply

 5. Claus
  onsdag 6. april, 2011 @ 14:24

  Hov, stakkels Flash er blevet MEGET bedre til at holde sit fludium indenbords. Om natten gør han slet ikke noget slemt. Det er mest hvis man tager afsted og han så bliver frustreret (hysterisk). Men det er jo en gravhund, hvad kan man forvente?

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 6. april, 2011 @ 14:30

  Jeg skriver jo ikke, at det ikke er forventeligt, men bare at det passer enormt dårligt til ophold på 4. sal… Flash er en meget sød gravhundehvalp, og hvis han ikke bider mig i næsen denne gang, så lover jeg at glæde mig lidt mere til at passe ham også.Polka ER nu bare sødest…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *