Skip to content

4 Comments

 1. Kristines Dilemma
  torsdag 28. april, 2011 @ 17:58

  Jeg synes skam kun det er dejligt, men måske det er fordi at jeg selv har fået hele to. Jeg sidder på biblioteket lige nu, og i Zonen var der en bog der i den grad fik mig til at tænke på dig. Den hedder :"Vi er hunde,og vi ønsker mad som hunde, fordi vi er hunde." Den handler slet ikke om det man lige går og tror, men det er lige meget. Men tillykke med awarden også :-)

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 28. april, 2011 @ 18:09

  Tak takJa, vi har vel allesammen en indre hund (der er sulten), det kan jeg i hvert fald godt skrive under på ;)

  Reply

 3. Nadia Lavard
  fredag 29. april, 2011 @ 14:08

  Du er fantastisk <3Ps. Klonen behøver vel ikke fortælle, at hun også bruger mascara fra L'oreal og har arbejdet i H&M;, og dermed har det dertilhørende lager derfra? (Der var meget der..)

  Reply

 4. Nadia
  fredag 29. april, 2011 @ 14:26

  Tak, og i lige måde ;)Det burde ikke overraske mig, men alligevel er jeg imponeret. H&M; (og L'oreal) er føjet til listen over de tusind ting vi har tilfælles.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *