Skip to content

22 Comments

 1. mette
  mandag 18. april, 2011 @ 08:32

  Jeg vil så tilgengæld sige tak for din blog, elsker dine ord, og ikke mindst dine tegninger, det er en skøn måde at starte dagen op på :-)

  Reply

 2. kongmorsverden
  mandag 18. april, 2011 @ 09:00

  Selv tak Nadia!Du er da også helt godt med på min kommentarside :-DJa blogland er mere end man lige går og tror! Herligt at "møde" nye mennesker og gravhunde – især når gravhundene er af så super kvalitet som du er!!!

  Reply

 3. Nadia
  mandag 18. april, 2011 @ 09:52

  Jeg vidste det jo godt allerede, men I er altså søde! Godt vi kan være enige om, at vi allesammen er glade for hinanden ;)Ja, det er meget overraskende med blogland, slet ikke hvad jeg havde regnet med :)

  Reply

 4. denlangeneger
  mandag 18. april, 2011 @ 12:11

  Jeg er sørme også glad for at du gæstebloggede hos superheltemor. Jeg ELSKER dine tegninger! Jeg glemmer bare at kommentere. En eller anden dag synes jeg at hele blogland ska på telepatikursus, så ville det være slut med min dårlige samvittighed over at jeg kun kommenterer inde i hovedet :p

  Reply

 5. Nadia
  mandag 18. april, 2011 @ 12:36

  Jeg kender det godt, jeg læser også med mange steder uden at kommentere… Men det bliver jo også hurtigt lidt for tidskrævende, hvis man skal kommentere på alle blogs man læser hver dag :)

  Reply

 6. kongmorsverden
  mandag 18. april, 2011 @ 13:29

  Tror heller ikke man skal kommentere på alt. Men nogengange kommenterer jeg andre steder og hører ikke en lyd, så blir jeg sådan lidt – nå undskyld jeg var ikke interessant nok..PS: jeg er MEGET stolt af migselv som kænguru – jeg synes jeg er meget meget fin!!!!

  Reply

 7. K
  mandag 18. april, 2011 @ 13:54

  Hej Nadia,en stor tak skal lyde fra endnu en trofast læser (i det skjulte….. tror der er en del af os ;-) ). Jeg nyder din blog hver dag – dine ord og tegninger fremkalder både smil og giver stof til eftertanke.Mange hilsnerK

  Reply

 8. Nadia
  mandag 18. april, 2011 @ 15:17

  Men det var jo mig der sagde tak til jer! Nu er det endt med at være mig, der får ros. Det kan jeg heldigvis godt lide at få, så tak, tak igen :)Det er jo meget fint, vi er så glade for hinanden ;)Og Kongmorsverden – jeg synes også du gør en god figur ;)

  Reply

 9. Christina
  mandag 18. april, 2011 @ 20:13

  Jamen du kan jo kun takke dig selv. Siden du bloggede hos superheltemor har jeg været heride mindst en gang dagligt, jeg er stadig vild med din streg og din humor, og nej, det bliver aldrig kedeligt, altid forlader jeg din blog med et smil på læben. Tak for det…

  Reply

 10. Nadia
  mandag 18. april, 2011 @ 20:54

  Men igen: selv tak! Jeg ville nok ikke gide blive ved med at lægge tegninger op, hvis der ikke var nogen der læste mine indlæg :D Så det er jo bare dejligt for mig, at du hygger dig herinde :)

  Reply

 11. Anonymous
  mandag 18. april, 2011 @ 21:01

  Jeg vil sige mange tak for en SKØN blog.. Jeg nyder dine indlæg.. Jeg er vokset op med gravhund, hvilket gør det endnu sjovere.. Jeg deler grinende indlæg med min kæreste, som også syns de er fantastiske trods manglende gravunde kendskab :-D-Louise

  Reply

 12. Nadia
  mandag 18. april, 2011 @ 21:53

  Det må du få rettet op på, det med den manglende gravhundekendskab. Det er essentiel viden han går glip af! ;)Og selv tak, hvor er det sødt skrevet!

  Reply

 13. imangelafbedre
  onsdag 20. april, 2011 @ 08:16

  Ihh, hvor er du sød! Jeg synes din blog er super sjov, og jeg er inde og kigge hver dag (bortset fra når jeg er i Istanbul :-))!!!

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 20. april, 2011 @ 09:24

  Du er undskyldt, når du er i Istanbul ;)Jeg håber det er okay, du blev en ugle, jeg synes det passede til dit bog-tema.

  Reply

 15. superheltemor
  onsdag 20. april, 2011 @ 10:40

  YEAH! hvor sejt! jeg er en tegning – men hvad er jeg for en? en væsel, en spidsnæset bjørn, en slags hund? er mega-beæret uanset hvad!(-;OG synes du har en skøn blog, som jeg også besaøger dejligt, men ikke er så god til at få svaret…

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 20. april, 2011 @ 10:53

  Ja, øhm, det skulle være en fedthalemus, men jeg skulle nok have studset lidt mere over "fedthale"-delen af ordet… Så nu har den bare en almindelig mussehale.Du behøver ikke svare, det er jo et tak til dig uanset hvad :)

  Reply

 17. imangelafbedre
  onsdag 20. april, 2011 @ 11:54

  Selvfølgelig skulle jeg da være en ugle! Jeg kunne da ikke være andet!!!! Er mega stolt! :-)Kan man lave uglen om til en billedfil, så kunne jeg sætte den ind på min blog – jeg synes nemlig den ligner mig rigtig godt.

  Reply

 18. superheltemor
  onsdag 20. april, 2011 @ 11:57

  yeah – en fedthalemus, det er jo fantastisk!

  Reply

 19. Nadia
  onsdag 20. april, 2011 @ 12:19

  Superheltemor – godt du er tilfreds ;)imangelafbedre – Det kan jeg da sagtens, jeg gør det senere i dag når jeg er kommet hjem. Jeg er lidt stolt af, du vil have den ind på din blog.

  Reply

 20. Lavendel
  torsdag 21. april, 2011 @ 09:41

  Skøøøøn blog!

  Reply

 21. kongmorsverden
  fredag 22. april, 2011 @ 11:33

  Jeg vil altså også meget gerne have mig selv som sådan en lille tegning jeg kan have på min blog!!;-)khKong Guro

  Reply

 22. Nadia
  fredag 22. april, 2011 @ 11:58

  En Kong Guro er nu sendt afsted!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *