Skip to content

5 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 11. april, 2011 @ 08:47

  ORK ja!! ;-)Søndag er kagedag!

  Reply

 2. Nadia
  mandag 11. april, 2011 @ 08:50

  Ja, du hjælper heller ikke på det med de der billeder af søndagskage… Og så med egern på endda.Nu har jeg lyst til kage igen.

  Reply

 3. amarOrama
  mandag 11. april, 2011 @ 09:30

  Alt for godt.

  Reply

 4. Kristine
  mandag 11. april, 2011 @ 17:13

  Den perfekte undskyldning for at gå all in i kagebagning er den royale dåb på torsdag. Jeg har i hvert fald inviteret veninder på asti og kage. Og har en plan on noget chokoladekage, med mascarponecreme og solbær…Og fed blog i øvrigt!

  Reply

 5. Nadia
  mandag 11. april, 2011 @ 18:00

  Det lyder altså også godt! Både kagen og asti. Den slags undskyldninger kan jeg dog ikke gøre brug af, jeg har undervisning om eftermiddagen.Jeg venter til fredag, der skal jeg bage kage til et arrangement om lørdagen, og jeg har fundet en lovende opskrift hos Flo's Diner. Åh fantastiske blogland…Mange tak for rosen :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *