Skip to content

9 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 4. april, 2011 @ 09:36

  hæ hæ – hader bare når hjernen saboterer ens koncentration på grund af akut pandekagetrang..

  Reply

 2. Nadia
  mandag 4. april, 2011 @ 09:47

  Jeg har givet op. Om lidt mætter jeg den med pandekager, og så har den bare at leve op til sit rygte som universitets-kampdygtig!

  Reply

 3. Christina
  mandag 4. april, 2011 @ 10:03

  Sikke en umådelig skøn blog du har, jeg er så vild med din streg og din humor – det var dit indlæg hos superheltemor der ledte mig på sporet af dig, og i aftes tilbragte jeg så lige en times tid med at læse alle indlæggene på din blog :-) Så jeg er fannerme træt til morgen…Men nu er jeg up to date – og glæder mig til at lure med…Det der med at have så godt fat i humoren og at tegne så skønt, det forpligter altså, så jeg forventer at jeg hver eneste dag nu og i al fremtid, kan få mig et herligt grin herinde hos dig…Og nå ja – pandekager styrer for vildt!!

  Reply

 4. Nadia
  mandag 4. april, 2011 @ 10:08

  Det opmuntrer da helt sikkert til at blive ved, når du skriver sådan :) Det er rigtig dejligt at høre :) Tusind tak!Mmm pandekager…

  Reply

 5. K
  mandag 4. april, 2011 @ 11:14

  Hmm – havnede også her gennem Superheltemor. Og nu hader jeg dig en lilles smule for at lave så pisse sjove tegninger at jeg har pløjet det hele igennem og brugt alt for meget tid og nået alt alt aaaaalt for lidt…..!! Så hip hurra for, at jeg da lige kan smide dig på listen, så jeg kommer forbi dagligt.Her er godt nok hyggeligt at være :o))

  Reply

 6. Nadia
  mandag 4. april, 2011 @ 11:45

  Tak, tror jeg nok ;)Du er naturligvis meget velkommen! :)

  Reply

 7. Lærke
  mandag 4. april, 2011 @ 14:55

  Så dig også lige hos Superheltemor og måtte lige læse fra start til slut – og jeg sidder også med eksamenslæsning, så ikke god timing overhovedet :-) Men gut gut blog, som jeg nu følger med Bloglovin' :-)

  Reply

 8. Nadia
  mandag 4. april, 2011 @ 17:01

  Jeg må også indrømme, at en god del af mine overspringshandlinger bliver brugt på at læse forskellige blogs igennem :) Man bliver hurtigt fanget af det, synes jeg.Tak for rosen :) Det er altså hyggeligt når der kommer flere, der læser med :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *