Skip to content

7 Comments

 1. Sequence
  tirsdag 12. april, 2011 @ 07:56

  Din streg (og kommentarer) er fyldt med humor – skønt!Og jeg ville ønske, at det var mig, som fik taget mig sammen til at få tegnet så meget.Jeg har faktisk tænkt på – Bruger du papir, blyant og scanner, eller tegner du på computeren?

  Reply

 2. kongmorsverden
  tirsdag 12. april, 2011 @ 08:04

  Tænk Shubidua – så går det helt af sig selv.Jeg er sikker på at din kæreste er en flink og rar mand.. Men jeg vil til enhver tid hellere have en kage – gerne en med jordbær :-Dgravhunde har i øvrigt ikke brug for nogen undskyldninger for at være!!

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 12. april, 2011 @ 08:17

  Mange tak! :) Jeg bruger bare kuglepen, farveblyanter, alm. printerpapir og scanner. Ikke noget vildt, de fleste af mine tegninger opstår under forelæsninger, og får så farve derhjemme senere på dagen.Og Kong Mor, du har selvfølgelig ret. Det er en gravhundeting, og derfor helt legitimt! Jeg siger det videre til pingvinen, næste gang han trænger sig på.

  Reply

 4. imangelafbedre
  tirsdag 12. april, 2011 @ 18:39

  Jeg synes vi skulle aflive din indre kritiker!!!:-)

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 12. april, 2011 @ 19:31

  Jeg har også overvejet det, jeg er bare bange for at kvaliteten så for alvor vil dale herinde ;)

  Reply

 6. Påskeharen
  søndag 7. august, 2011 @ 02:10

  Åh, jeg dobbelt-elsker-med-trippel-saltomortale hele Hverdagsnadia-universet, inklusive den indre kritiker (og har brugt de sidste par dage på at læse alle indlæg fra start til slut så jeg kan følge og forstå de nye indlæg). Men hvis den lille blå fugl kommer med den slags udokumenterede påstande og væmmelig trashtalk igen, så kommer jeg til at tilslutte mig dem der stemmer for aflivning af kræet.

  Reply

 7. Nadia
  søndag 7. august, 2011 @ 10:30

  Du er sgu sød, det her må være dagens yndlingskommentar ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *