Skip to content

4 Comments

 1. Karoline-med-K
  mandag 25. april, 2011 @ 10:12

  Fantastisk med idérige alkoholikere der kan give gode råd til steder man kan hæve cool cash til dem :-)

  Reply

 2. Nadia
  mandag 25. april, 2011 @ 10:34

  Ja, det var meget kreativt. Desværre også ret uønsket… Især fordi han kom forbi flere gange. Måske han håbede på at køre os trætte?Jeg har normalt ikke noget mod at give de par kroner, der kan ligge i min pung, men hvis den er tom, går jeg altså ikke op og hæver.

  Reply

 3. Kristines Dilemma
  mandag 25. april, 2011 @ 11:00

  Det gælder ikke om at have mange alkoholikere, men det gælder om at nyde dem man har…hmm. Nej her gælder det vise ordsprog ikke helt. Jeg siger i stedet, næste gang du tager af sted, så hav brochurer omkring de 12 trin parat, og sig det er gratis. Bare for at se hans udtryk, det kunne da være sjovt, bare lidt. Og ja det er lidt, for ikke at sige meget sørgeligt at jeg gør sjov med noget som jo er sørgeligt, men man kan for det første ikke redde alle mennesker, og man kan heller ikke hjælpe dem der ikke vil hjælpes. Usikkerhed er en ond cirkel.

  Reply

 4. Nadia
  mandag 25. april, 2011 @ 22:49

  Det er aldrig behageligt at se på mennesker i forfald, så jeg vil helst bare tørre den af på det offentlige…Det man kan gøre, er jo at sørge for at de kan have en smule anstændighed i det liv de nu engang fører.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *