Skip to content

6 Comments

 1. imangelafbedre
  fredag 1. april, 2011 @ 08:51

  Jeg kan faktisk bedre lide den almindelige dig… altså som hund… :-)

  Reply

 2. Nadia
  fredag 1. april, 2011 @ 09:12

  Tak! Det kan jeg godt lide at høre :DJeg har nemlig en gang imellem lidt dårlig samvittighed over, jeg ikke rentegner, men jeg gider bare ikke bruge en halv til en hel time om dagen på det. Og tegningerne bliver altså lidt for… pæne af det. Synes jeg.

  Reply

 3. kongmorsverden
  fredag 1. april, 2011 @ 13:12

  Altså det må du ikke!! Du er meget bedre i nusset tilstand ;-)Den anden er da kedelig og steril.

  Reply

 4. Nadia
  fredag 1. april, 2011 @ 15:31

  I gør det meget nemt for mig :) Kuglepens-gravhunden fortsætter, og rentegningen forbliver en engangsforeteelse :)

  Reply

 5. Knus, Solvej
  onsdag 23. maj, 2012 @ 18:30

  Men hov, du endte da vist alligevel med at rentegne.. Jeg synes nu dine tegninger er gode (og herresjove) rentegnet eller ej :D

  Reply

 6. Nadia
  fredag 15. juni, 2012 @ 22:37

  Det gjorde jeg :) Men på en helt anden måde – mine tegner bliver nu scannet ind og overført til et tegneprogram. Tegningen ovenfor er tegnet (med mus) direkte i tegneprogrammet, og det tog sin tid :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *