Skip to content

8 Comments

 1. Kristines Dilemma
  lørdag 14. maj, 2011 @ 16:33

  Hold da kæft du læser hurtigt hvis du har læst den på en dag? ;-) Jeg kan ikke huske om jeg har læst den, eller bare har været i gang med at læse den, for den minder nemlig, tror jeg nok, utrolig meget om en film der også er lavet, som også handler om tre kvinder fra tre generationer.

  Reply

 2. Nadia
  lørdag 14. maj, 2011 @ 16:37

  Tja, jeg brugte nok heller ikke så meget tid på rapportskrivning den dag, som jeg ellers havde planlagt… Bogen var nu ikke ret lang, så det var ikke den store bedrift.Kinas Døtre handler ikke om tre kvinder fra tre generationer. Den handler om 15 historier fra kinesiske kvinder, så det er nok ikke den samme ;)

  Reply

 3. Leila Krak
  lørdag 14. maj, 2011 @ 18:48

  Når du nu anbefaler den, kan jeg mærke at jeg skal ned og se om de ikke har den på mit lokale bibliotek! :Dwww.leilaswonderland.blogspot.com

  Reply

 4. hanne
  lørdag 14. maj, 2011 @ 18:53

  Måske er det Vilde Svaner "Kristines Dilemma" tænker på. Den er lang, og handler om 3 generationer. Forfatteren og hendes mor og bedstemor.

  Reply

 5. Nadia
  lørdag 14. maj, 2011 @ 19:53

  Leila: God fornøjelse ;)Hanne: Det lyder meget rigtigt – den har jeg godt læst om, men ikke læst selv. Den vandt vist en masse priser?

  Reply

 6. Kristines Dilemma
  søndag 15. maj, 2011 @ 10:13

  Hanne: Det er lige præcis den jeg tænkte på. Tak fordi du lige fik ordnet mit rod :-) (Er det ikke mig der er bibliotekar?, det forklarer hvorfor jeg ikke har arbejde;-))

  Reply

 7. Rikke R
  onsdag 18. maj, 2011 @ 14:45

  Jeg læser også alt af forfatteren, hvis jeg kunne lide det første, gerne også om forfatteren. Derfor så skide farligt for mig at læse bøger, for lige pludselig er der mange bøger at skulle læses:-)Som yngere læste jeg også i temaer:-) Indianer, vanpyrer osv…

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 14:49

  Jeg gør det også i tema-læsning :)Sidste emne var engelske klassikere, nu er vi så ovre i noget Kina-halløj. Bogen jeg læste før denne hed "Konkubinens Børn", og var en slægtsfortælling om kinesiske emigranter :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *