Skip to content

19 Comments

 1. Kristines Dilemma
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:19

  hahaha, jeg har så begge ting, og det at have en have, har jo nogle forpligtelser med også, det der udkrudt. Men dernede må duerne meget gerne være.

  Reply

 2. rijaH
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:33

  ah så er det godt at have en mellemting.. vores altan er lukket til, men kan åbnes op :P ihh hvor jeg elsker dine tegninger altså :D

  Reply

 3. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:46

  Ssh Kristine, du skal ikke spolere mit smukke drømmebillede af en have. I min fantasi er der heller aldrig insekter, og den er total pasningsfri ;)rijaH: Sådan en altan gad jeg godt at have! Tak :)

  Reply

 4. kongmorsverden
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:57

  De rådne fugle.. Kunne de ikke bare blive siddende i træer – eller flyve rundt over søer og lade os andre sagesløse være i fred!.. I må ha' jer en parasol ;-)

  Reply

 5. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 08:20

  Jeg er helt enig! Vi bor klods op af en lille sø, og der synes jeg gerne de må være. Problemet er bare, at de gerne hviler sig på vores altan hen på eftermiddagen, aftenen og om natten, fordi den er så dejlig tæt på.En parasol? Hmm, det kunne måske være…

  Reply

 6. Ravn
  mandag 16. maj, 2011 @ 08:59

  Jeg elsker jeres lille engelske teselskab. :DDine tegninger giver mig altid et smil på læben, så mange tak. :D

  Reply

 7. Anonymous
  mandag 16. maj, 2011 @ 09:38

  Hahahaha jeg har det på samme måde med min altan.. Åndssvage duer og kæmpe måger.. De er SÅ klamme – jeg er en anelse bange for dem ;o)-Louise S.

  Reply

 8. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 10:07

  Ravn: Jeg får et smil på læben når jeg læser den slags kommentarer, så selv tak!Louise: Ja, der er intet klammere end duer. Mågerne er jeg lidt mere tolerant overfor, men de slår heller ikke lejr og skider på min altan.

  Reply

 9. Nadia Lavard
  mandag 16. maj, 2011 @ 14:35

  Åh, din sommerhat er fab <3 Men blev overrasket over at du råber, ikke gør af de duer? ;)

  Reply

 10. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 15:29

  Tak, jeg regner med den følger med haven. Ligesom Kaspers pludseligt opståede trang til at drikke the af fint porcelæn…Jeg er jo ikke 100% gravhund, men hvis jeg havde troet det at gø var mere effektivt, så havde jeg gjort det! ;)

  Reply

 11. Karoline-med-K
  mandag 16. maj, 2011 @ 16:07

  Jeg er også vild med sommerhatten – jeg har en have, så jeg kan godt se det kun er en fin stråhat jeg mangler for at gøre billedet perfekt. Nå ja, og så en der kommer og fjerner kattelort fra de bæster der kommer på besøg på min græsplæne…

  Reply

 12. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 16:33

  Jeg synes helt klart, du skal købe en stråhat! En med silkebånd, der kan flagre i den milde sommerbrise.Kattelort? Ja, det tager selvfølgelig lidt af charmen…

  Reply

 13. FruE
  mandag 16. maj, 2011 @ 17:07

  Lige nu vil jeg gerne bytte en have for til en altan. Elsker at have en have – hader at passe den. Så en smuk smuk altan på en anden blog i går, så sådan en vil jeg have engang :)Skønne tegninger.

  Reply

 14. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 18:18

  Jeg forestiller mig, at vi hyrer en gartner. Eller at Kasper udvikler en spontan interesse for havearbejde.Vores altan er ikke særlig smuk – den er en fordybning i et tag, derfor alle duerne. Og udsigten er en anden boligblok :)

  Reply

 15. Sequence
  onsdag 18. maj, 2011 @ 19:27

  Jeg synes, at du mangler hvepse og en stiv kuling fra vest på den første tegning – så kan jeg genkende haven…

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 20:07

  Shhh! Nejnej, sådan ser en have slet ikke ud. Ingen insekter, ingen blæst, ingen regn. Bare solskin og hygge!

  Reply

 17. Om mig
  onsdag 18. maj, 2011 @ 20:53

  Duer er luftens rotter. Basta. Vi havde altan før. Og en barnevogn derude. Og duer. Og udover, at de larmede kl. 4 om morgenen, lavede de rede under barnevognen. Og nåede at lægge æg. Som vi måtte smide ud. Hvorefter jeg havde mareridt om, at de så angreb vores baby i barnevognen. Næ – må jeg så be om en have med hvepse og ukrudt. Og en sommerhat. Og Nadia til kaffe i haven!

  Reply

 18. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 21:18

  Helt enig! Altaner er overvurderede, i hvert fald når man bor i dueterritorium.Sommerhavehygge… Ahh, jeg kan se det for mig, klart og tydeligt!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *