Skip to content

5 Comments

 1. Sequence
  lørdag 7. maj, 2011 @ 19:39

  Ha ha haDet er altså lidt morfar-agtigt

  Reply

 2. kongmorsverden
  lørdag 7. maj, 2011 @ 20:21

  Skøøønt – det er da morMOR agtigt!! ;-)OG TILLYKKE med de 100indlæg – jeg savnede også en anelse hornmusik og eventuelt noget kransekage – i hvert fald kaffen fra Dronningen!Men så er det jo godt at man har sine læsere!

  Reply

 3. Sara
  lørdag 7. maj, 2011 @ 20:27

  Det er da slet ikke sært. Det er kun godt at vide, hvad man har brug for. (jeg nåede ikke luren i dag, da Alma og Maria kun sov til middag 1 time). Men det var rigtig hyggeligt (jeg husker også den gang vi tog middagslure sammen.. Åh, søde gymnasietid)

  Reply

 4. Nadia
  lørdag 7. maj, 2011 @ 23:02

  Nejnej, det er hverken mormor- eller morfaragtigt. Det er moderne og hipt. Det er det, de unge vil ha'! Søvn! Se selv på alle teenagerne derude, de er også hele tiden trætte.Kong Mor: Tak! Ja, jeg synes også dronningen godt kunne have budt på noget lækkert, men det må jeg vel have til gode. Der kommer forhåbentlig også et indlæg nr. 500 en gang, det kan være hun venter til da.Men grundlæggende vil jeg også hellere bare have mine læsere ;)Sara: Ja gymnasietiden var smuk… Det var nogle gode lure med Beverly Hills i baggrunden og slik på sofabordet.

  Reply

 5. Leila Krak
  søndag 8. maj, 2011 @ 17:08

  Hahah, årh, hvor er det genialt! :Dwww.leilaswonderland.blogspot.com

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *