Skip to content

14 Comments

 1. kongemor
  torsdag 19. maj, 2011 @ 07:39

  Nej mine ord præcis, og det tæller heller ikke hvis man bare smager.

  Reply

 2. MDO
  torsdag 19. maj, 2011 @ 07:53

  Og det tæller heller ikke, hvis det f.eks. er en kiks som er gået lidt i stykker, for så er kalorierne faldet ud/af!

  Reply

 3. Kristines Dilemma
  torsdag 19. maj, 2011 @ 07:57

  Det er jo fordelen og ulempen ved at bo alene, er I klar over hvor meget man kan spise uden nogen ser det! Men så handler det om at kamuflere sine indkøb og også købe noget sundt.

  Reply

 4. babyhuset tutti
  torsdag 19. maj, 2011 @ 08:09

  Phew, så er jeg ikke den eneste!

  Reply

 5. Sequence
  torsdag 19. maj, 2011 @ 08:10

  Det tæller vel kun, hvis kæresten læser med, og opdager det :)

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 19. maj, 2011 @ 08:16

  Kongemor: Ja, og jeg smagte også kun. Et par stykker. Altså, selvom bolcherne ser ens ud kan man jo ikke være sikker på de smager ens, vel?MDO – Den skal jeg huske!Kristine: Sådan gør jeg også altid. Posen med slik bliver strategisk placeret under broccoli og spinat. Så tæller det heller ikke.Babyhuset Tutti: Bestemt ikke ;)Sequence: Ja, desværre har jeg jo fundet ud af, han faktisk læser den engang imellem. Men hvis han spørger ind til det, så siger jeg bare at jeg løj på bloggen. Eller at det er en gammel historie. Så øhm… Skal vi ikke satse på, han ikke læser kommentarfeltet med?

  Reply

 7. Dorthe K
  torsdag 19. maj, 2011 @ 08:39

  Selvfølgelig tæller det ikke! Ligesom det heller ikke tæller, hvis man spiser hele posen og skynder sig at smide posen væk.. For så har den jo aldrig været der-agtigt…

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 19. maj, 2011 @ 09:44

  Dorthe K: I hvert fald hvis man lige sørger for at gemme den tomme pose under noget andet skrald ;)

  Reply

 9. Hanne
  torsdag 19. maj, 2011 @ 10:25

  Sådan en skuffe har jeg også.. tsk tsk :o)

  Reply

 10. Head and Heels
  torsdag 19. maj, 2011 @ 10:57

  Man kan også gemme de tomme poser strategisk under sengen i gæsteværelset. Bare ærgerligt at glemme alt om det, skulle flytte om, flytte seng og så afsløre et større lager fra Kim's, Anton Berg og de andre venner….

  Reply

 11. Karoline-med-K
  torsdag 19. maj, 2011 @ 11:44

  Glemme alt om ens sliklager? No way…Jeg har sommetider bedt kæresten gemme noget for mig, så jeg ikke spiste det. Derefter kan jeg bruge tiden,, mens han er på job for at gennemrode hele huset for at finde det. Træls hvis han så har taget det med sig :-)

  Reply

 12. denlangeneger
  torsdag 19. maj, 2011 @ 12:05

  Haha ååh hvor jeg kender det. Men jeg har heldigvis en søster (på 11) der kommer tit og gennemroder mine ting – og ligemeget HVOR jeg så har gemt mit slik så finder hun det (samt andre ting hun ABSOLUT IKKE burde se!) og inden jeg når at stoppe hende har hun som regel ædt det hele. Det er vel godt nok. Så er det da ikke mig der bliver tyk(kere).

  Reply

 13. Lene K
  torsdag 19. maj, 2011 @ 12:10

  Hov hov! Fy bab!! Sådan noget ku' JEG i hvert fald ALDRIG finde på!!!! (Don't blink – keep a straight face)

  Reply

 14. Nadia
  torsdag 19. maj, 2011 @ 12:22

  Hvor er det fedt, at vi er så mange der gemmer slik :D(Og i virkeligheden gemmer vi det jo for os selv, ikke for vores kærester/venner/familie – sjovt nok uden så stor succes ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *