Skip to content

18 Comments

 1. Kristines Dilemma
  onsdag 18. maj, 2011 @ 07:30

  Han ser altså også meget overlegen ud når han gør det. Hvis han nu får laktoseindholdig is hvad sker der så med ham?Bliver han helt vild syg ? eller er det bare lige sådan noget ubehag?Spørger en som virkelig får lyst til at slå andre når de spiser usunde ting lige foran hende.

  Reply

 2. kongmorsverden
  onsdag 18. maj, 2011 @ 07:35

  Ååååhh.. Det er ikke fair. Frys en banan – det er ikke så fedt ;-) Altså hvis du ikke dybber den i smeltet chokolade først og ruller den i krymmel..

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 08:37

  Kristine: Han får ret ondt i maven, og bliver helt træt på den sygdomsagtige måde. Han hører ikke til kategorien af mildt laktoseintolerante.Stine: Nej, det er ret trist. Jeg har lige afprøvet det med bananen efter tip fra IMangelAfBedre, men jeg synes ikke det virkede så godt. Altså, det smagte fint og også lidt anderledes end bare banan, men jeg kan ikke bide i is eller frosne ting. Det er SÅ ubehageligt. Derfor bliver bananerne lidt svære at spise, synes jeg.

  Reply

 4. imangelafbedre
  onsdag 18. maj, 2011 @ 10:56

  Hehe – jeg er glad for at se, at du har prøvet bananen, selvom det ikke var så stor held! :-)Jeg synes Kasper burde være lidt solidarisk og lade vær med at spise is foran dig!

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 11:11

  Ja, det kan man selvfølgelig sige… På den anden side ville det være lidt synd for ham, når jeg nu holder(/prøver på at holde) sukkerfri måned.Så kunne han liste af sted med sin is og spise den i smug nede i gården i regnvejr.

  Reply

 6. Lene
  onsdag 18. maj, 2011 @ 12:16

  haha, og så komme tilbage med sådan lidt isrester i mundvigen til "hvor har du været????"Jeg forsøger også at holde mig fra slik og søde sager – men jeg er så røvdårlig til det!! *suk*

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 13:07

  Ja, det går nok ikke. Jeg må bare lide (men ikke i stilhed!)Jeg er altså også røvdårlig til det Lene. I søndags åd jeg slik og undskyldte det med, at det var bedre at spise lidt slik den dag (som jo var en weekend-dag), end at falde i og æde et halvt kilo senere.Resultatet er, at jeg kun kan tænke på slik hele tiden igen. Jeg vil have mere! MERE!

  Reply

 8. A Dogs Tale
  onsdag 18. maj, 2011 @ 14:14

  Isis laver en sukkerfri Magnum-agtig is, der faktisk er ret god….Og spejderbolcher, der også er ganske spiselige! Bare inden gravhunden knurrer alt for agressivt:-)

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 18. maj, 2011 @ 14:50

  Uh tak for tippet! Især det om spejderbolcherne, salmiak er nu min favorit.

  Reply

 10. Babyhuset Tutti
  torsdag 19. maj, 2011 @ 00:16

  Jeg synes, du er meget standhaftig, når du kan holde dig fra den laktosefri! Skulderklap til dig:) Når jeg går sukkerkold, spiser jeg hvad som helst, der bare lader som om, det er sukker..og hvis det er meget pinligt, så gemmer jeg mig bare, ligesom min 4-årige søn, der spiste en halv bakke jordbær under bordet i morges (men efterlod det grønne på gulvet;-))

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 19. maj, 2011 @ 08:09

  Ha! Ja, sådan kan man jo også gøre! Sød dreng ;)Men nej, jeg kan ikke få mig selv til at spise hans is – hvis man vil undgå en tur til Sverige, er eneste mulighed for at købe nye is hjemis-bilen, og den kommer jo kun hver 14. dag.Jeg synes det ville være ret synd for ham, hvis jeg var skyld i, han ikke kunne få en is om sommeren, fordi jeg havde forgrebet mig på hans pakke :)

  Reply

 12. Head and Heels
  torsdag 19. maj, 2011 @ 10:52

  Kvickly har også laktosefri is – bare hvis det nu går helt galt for dig. Tror faktisk også Irma har det

  Reply

 13. Nadia
  torsdag 19. maj, 2011 @ 13:00

  Ja, men desværre ingen flødeis…(Han er nu glad nok for soyais og sorbet, men det er jo ikke det samme som en vaffelis i fryseren)

  Reply

 14. Anonymous
  lørdag 11. juni, 2011 @ 22:27

  Hej, vil lige fortælle om de is butikker der hedder is'a'bella.Der er is lavet på rismælk…uden sukker (eller sødemidler) og de smager bare så godt! Det er frisk hjemmelavet italiensk is og det har reddet mig og mine unger der heller ikke tåler mælk. Herer lidt om dem: http://www.elle.dk/Mode/ELLE-elsker/Fedtfattig-is-2011.aspxNærmest sund is….der ikke feder…agtig…satser jeg på Kh Anette

  Reply

 15. Nadia
  lørdag 11. juni, 2011 @ 22:50

  TUSIND TAK(!) for fantastisk tip! Jeg siger det straks videre til min kæreste, det skal afprøves!

  Reply

 16. Anonymous
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 21:43

  Jamen selv tak! Regner med at der kommer en lille lykke blog når I har været henne og smage. Glæder mig allerede til billederne :o)Hilsen Anette

  Reply

 17. moller
  lørdag 14. januar, 2012 @ 01:17

  årh nu er jeg nysgerig, jeg har selv laktoseallergi og har haft i snart 4 år. Har delme aldrig hørt om en laktosefri flødeis, hvor køber man sådan nogle henne? :-D. ( spørges af en der har haft lyst til en stor flødeis i de 4 år) og forresten mega fed blog, synes du har nogle mega fede tegninger :-) // moller

  Reply

 18. Nadia
  lørdag 14. januar, 2012 @ 10:51

  Som en anden her i kommentarfeltet skriver, så har Is A Bella laktosefri is – de har blandt andet butikker på Frederiksberg og i Torvehallerne.Dem Kasper spiser her på tegningen er dog slet ikke så fancy – det er flødeis fra hjemis-bilen :) De skilter ikke med isene på bilen, men hvis man spørger sælgeren, så har de som regel et par kasser liggende. Det er en vaffel med vaniljeflødeis og hindbær syltetøj, og den er ret god, synes jeg :)Tusind tak for ros! :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *