Skip to content

8 Comments

 1. Lotteriet
  søndag 22. maj, 2011 @ 16:07

  Hihi jeg nyder altså dine små historier og dine sjove billeder!!Længe siden jeg sidst har set udtrykket "yrk" på skrift!! :O)

  Reply

 2. Kristines Dilemma
  søndag 22. maj, 2011 @ 17:08

  Sjovt du skulle bringe tyrkisk peber på banen igen…Jeg er lige kommet hjem med en pose tyrkisk peber fordi jeg læste dit tidligere indlæg, og fordi jeg havde lyst. Åh!

  Reply

 3. kongmorsverden
  søndag 22. maj, 2011 @ 18:20

  For en gangs skyld har jeg lidt ondt af ham – lige i dag!!Æd dem i morgen :) så kan du ikke kende forskel på tyrkisk peber eller tømmermænd!!

  Reply

 4. Nadia
  søndag 22. maj, 2011 @ 22:17

  Lotteriet: Jeg nyder også at tegne dem ;) "Yrk" er i øvrigt et fantastisk udtryk! Både "yrk" og "pff" indgår jævnligt i mit ordforråd (hvis man kan kalde det det…)Kristine: God fornøjelse! Uanset hvor uheldigt ens krop reagerer på tyrkisk peber, så er der ingen tvivl om, det smager vildt godt!Stine: Jaja, jeg skal nok vendte til i morgen. For Kaspers skyld ;)

  Reply

 5. Sequence
  søndag 22. maj, 2011 @ 23:10

  Nu gik han lige fra at være kontrollanten til helten. Synes bestemt, at det er idag han skal læse med :)

  Reply

 6. Nadia
  søndag 22. maj, 2011 @ 23:16

  Han sidder og skriver rapport. Måske bliver han først færdig klokken 5 i nat. Jeg forudser, at han på et eller andet tidspunkt mangler en overspringshandling og kigger forbi ;)

  Reply

 7. Sara
  søndag 22. maj, 2011 @ 23:22

  Jeg ville gøre præcis som Kasper (og flytte skålen eller i det mindste srpøge om det nu også er en god idé). Men jeg husker nu også mavesåret. Og blindtarmsbetændelsen… Og hvor underlig dine madvaner blev nødt til at være i den periode… Kasper er HELTEN! (det burde være ham i kappe).

  Reply

 8. Nadia
  søndag 22. maj, 2011 @ 23:49

  Jajaja, selvfølgelig er du fornuftig og holder med Kasper… Åh, er der da ingen der kan se, at det også er synd for MIG? Det er jo mig, der ikke får tyrkisk peber!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *