Skip to content

11 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 2. maj, 2011 @ 08:10

  Saltfisk er en livsnødvendighed.. Intet mindre.Kan ikke bestemme mig for om det er sødt af ham eller han er skabssadist…

  Reply

 2. Mille
  mandag 2. maj, 2011 @ 08:25

  Dovenskaben længe leve! Hvem havde troet, at man kunne basere en kur på at blive i sofaen. god stil!

  Reply

 3. Nadia
  mandag 2. maj, 2011 @ 08:37

  Jeg sætter mine penge på sød, mest fordi det er nemmest for mig, hvis jeg skal være kæreste med ham.Ja, på sin vis er det en dejlig nem kur. Den er bare ret let at ødelægge: Hvis jeg bliver tilbudt slik, kan jeg ikke sige nej, og så er afhængigheden reetableret. Næste tur i Netto bliver en pine, og der er kun 50% chance for, at lejligheden er slikfri, når jeg er vendt hjem.

  Reply

 4. Nadia Lavard
  mandag 2. maj, 2011 @ 13:29

  Nu du nævner saltfisk. Er det ikke også rigtigt, at de bøjede smager meget anderledes end de lige? Strukturen er ligesom osse anderledes.B siger, jeg er syg i hovedet.

  Reply

 5. Nadia
  mandag 2. maj, 2011 @ 16:38

  B ved tydeligvis ingenting om saltfisk. Her kommer den videnskabelige forklaring på, hvorfor du har helt ret:a) De bøjede saltfisk har en større masse end de lige saltfisk, hvorfor disse stimulerer smagssansen mere effektivt.b) De bøjede saltfisk har en større overflade i forhold til volumen sammenlignet med de lige saltfisk. Dette giver de bøjede saltfisk en højere salmiak-sukker-kapacitet, idet der ganske enkelt kan være være pulver på de bøjede fisk, end på de lige.Det er muligt, at disse smagsnuancer ikke er tydelige for den utrænede saltfiskspiser, men en ægte kender vil altid vælge de bøjede.

  Reply

 6. Nadia Lavard
  mandag 2. maj, 2011 @ 16:52

  Han vil lige indføre: c) I er syge i hovederne.Du har jo ret, der er ikke så meget at diskutere. Jeg er end ikke saltfiskspiser, det er KUN fordi B købte dem til mig i mangel af Piratos i Fakta. Kan nemlig kun lide de bøjede, så det er dumt at købe en hel pose. Også selvom jeg ender med at æde de lige alligevel. Suk.

  Reply

 7. Nadia
  mandag 2. maj, 2011 @ 17:02

  Tsk tsk! Jeg synes B skal lære at argumentere mere videnskabeligt.Jeg er faktisk mere til saltfisk end piratos, men det er fordi jeg er så doven. Piratos kræver mere tyggearbejde.Og ja, man ender jo altid med at spise de lige saltfisk alligevel. Ligesom de gule bolcher i lossepladsen – man nyder dem ikke rigtig, men det er jo slik, så ned skal det.

  Reply

 8. Sequence
  mandag 2. maj, 2011 @ 21:09

  Arj – jeg er så slik-syg efter at have læst indlægget og kommentarerne… MÅ HA LAKRIDS NU

  Reply

 9. Nadia
  mandag 2. maj, 2011 @ 21:20

  Jeg tror også, det var en dårlig idé at svælge sådan i det… Hver anden af mine tanker lige nu er "tyrkisk peber".Suk.

  Reply

 10. Sara
  mandag 2. maj, 2011 @ 22:26

  Ha! Min mand købte saltfisk (godt nok m chili) med hjem til mig. Han er nemlig sød (og har ingen problemer med at gøre mig tyk).

  Reply

 11. Nadia
  mandag 2. maj, 2011 @ 22:33

  Dem med chili er bedst!Måske man skal lægge noget i det, når Kasper hjælper sådan til med at få mig slankere? Hmm…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *