Skip to content

15 Comments

 1. Anonymous
  lørdag 28. maj, 2011 @ 11:23

  Og så er der gudhjælpeme bygget et lille legehus ind under trappen ud til haven… *hjertesuk*Kh Mie, der også gerne vil vinde i lotto…

  Reply

 2. Diktesoph
  lørdag 28. maj, 2011 @ 11:57

  Åh jeg kender så meget den der besættelse! Jeg kommer også nogen gange til at kigge på huse,. og selvom jeg som regel sætter et "rimeligt" realistisk loft, skal jeg da liiiiige se på alle de andre også. Men man har vel lov at drømme!? Suk…

  Reply

 3. denlangeneger
  lørdag 28. maj, 2011 @ 12:48

  Jeg kender det ogå godt. Jeg kigger som regel altid på huse når jeg endnu engang forbander mit lille dumme thekøkken væk.. Og SÅ er det jeg overvejer at finde mig en kæreste, helst en med hus i forvejen (det er jo Jylland det her…), men måske det ikke ligefrem er bedste udgangspunkt at finde en kæreste bare fordi man vil have et hus? :pJeg bliver bare hvor jeg er…suk..

  Reply

 4. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 13:03

  Mie: Jamen er det ikke sødt? Det er bare helt perfekt.Diktesoph: Ja, for mig starter det også mere realistisk. På sådan en "det kunne man måske forestille sig, når jeg en dag er færdiguddannet"-måde. Men så glider prisen lige så stille længere op, til jeg når lotto-niveauet.denlangeneger: Så er der jo pludselig muligheder i Jylland! Jeg synes det er okay, at drømme om en kæreste med hus. Der er jo ingen der siger, du skal tage ham, hvis han samtidig er pissegrim og dum ;)(Jeg ville i øvrigt også blive sindssygt træt af at nøjes med et thekøkken)

  Reply

 5. denlangeneger
  lørdag 28. maj, 2011 @ 13:23

  Du har ret, Nadia. Jeg sætter et krav i min datingprofil hvor der står: Du skal have hus, men du må ikke være dum og grim. Det må virke! I næste uge flytter jeg i hus! Hurra! :D

  Reply

 6. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 13:36

  Jeg kan heller ikke se, hvad der kan gå galt i den plan! Bare vent, om lidt kommer alle tilbederne strømmende ;)

  Reply

 7. Eeyorenyk
  lørdag 28. maj, 2011 @ 17:06

  Hej igen Nadia.Jeg ville lige høre om jeg måtte låne én af dine søde tegninger? Den vil blot blive brugt som reklame for din hjemmeside, postet på min blog – Det er tiltænkt som et indlæg om nye blogs jeg har opdaget og gerne vil huske fremover. Så jeg ville meget gerne linke til dig med et billede – Og selvfølgelig få fortalt at det er din tegning. ;)

  Reply

 8. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 17:10

  Hej igen :)Tak fordi du spørger først!Du må selvfølgelig gerne skrive om min blog, men i stedet for en tegning, er du så ikke sød at bruge headeren?Jeg vil gerne holde tegningerne (og dermed historierne) her på bloggen :)

  Reply

 9. Eeyorenyk
  lørdag 28. maj, 2011 @ 17:16

  Jo, selvfølgelig, hvis du gerne vil have den. :) Jeg vidste faktisk slet ikke at man kunne kopiere headeren fra blogspot-blogge. *flov*

  Reply

 10. Karina
  lørdag 28. maj, 2011 @ 17:27

  Kender det, bare med Cykler, drømmer om en lad cykel, ala Christiania eller sådan nogen, ligeglad med navnet, bare der kan sidde to børn foran og hyggesnakke med deres mor mens hun overskudsagtigt og slet ikke forpustet cykler til og fra børnehave og alle mulig andre steder hen. :)Har endda fundet farve og antal gear og selvfølgelig punkterfri dæk og, og. Åh suk. om vinteren er jeg nærmest besat af tanken om en skidragt til mor og en bil, men bil kræver vist man også har kørekort, hæh og det heller ikke i nærmeste fremtid. Men hold fast i drømmene for de er dejlige at have. Kram og tanker herfra.

  Reply

 11. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 18:15

  Eeyorenyk: Det var et sødt indlæg ;)Karina: Når jeg en dag får børn, så vil jeg også drømme om en ladcykel! Selvom jeg godt nok hader dem lidt, nu hvor de spærrer Københavns alt for smalle cykelstier… Men det er jo kun indtil man en dag selv får en ;)

  Reply

 12. Kiir
  lørdag 28. maj, 2011 @ 18:47

  Årh, hvor ser det fint ud :) skal nok love ikke at købe det. For jeg er jo indehaveren af 5 millioner. Eller…

  Reply

 13. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 19:44

  Kiir: Ja, det er tarveligt så svært tilgængeligt 5 mio. kr. skal være.Suk… Hvis bare jeg havde vundet i lotto, så kunne det have været mit…

  Reply

 14. kongmorsverden
  søndag 29. maj, 2011 @ 10:23

  Ja.. hvis bare man var rig. Men det er de færreste. Du skal nok få plads til dine pølser alligevel!!!

  Reply

 15. Nadia
  søndag 29. maj, 2011 @ 11:29

  Ja, det må bare blive når vi ikke længere bor i lejlighed på 4. sal :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *