Skip to content

5 Comments

 1. Anonymous
  torsdag 5. maj, 2011 @ 08:48

  Hihihih tak for dagens første grin :)-Louise

  Reply

 2. kongmorsverden
  torsdag 5. maj, 2011 @ 09:16

  Nymodens bras!! ;-)Hyggeligt med lys

  Reply

 3. Nadia
  torsdag 5. maj, 2011 @ 10:10

  Louise: Tak for dagens første søde kommentar ;)Kong Mor: Ja, jeg ved heller ikke, hvorfor jeg ikke bare smider den ud… Det er sket ca. 40 gange nu. Men hvorfor, HVORFOR, vil min hjerne ikke bare lære hvilken vej den skal vende? Der er plads til så meget overflødigt derinde (i hjernen altså), men vigtig info om hvordan man undgå forbrænding? Nejtak.

  Reply

 4. imangelafbedre
  torsdag 5. maj, 2011 @ 10:37

  Jeg glemmer det altid… Men i morges tænkte jeg faktisk, at hvis jeg huskede det ville jeg gøre det i aften…hmm… men så var det åbenbart i går aftes man skulle gøre det.. Så det bliver heller ikke i år.

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 5. maj, 2011 @ 10:43

  Det er også altid det der snyder mig. At man ikke skal gøre det den 5. maj.Nogle år har jeg så tænkt, at man i stedet kunne tænde et par lys den 9. maj for at være lidt Bornholm-solidarisk. Men det har jeg så også glemt igen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *