Skip to content

12 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 08:16

  Dogs will be dogs! Hahahahaha!Og så er det naturligvis sådan at bader man dem med noget velduftende hunde-shampoo – det kan de ikke lide, så de finder omgående en ny bunke kattelort at rulle sig i. Eiiiirk..

  Reply

 2. Lavendel
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 08:46

  Men herligt at se dem rulle sig på ryggen – ren hundesalighed!

  Reply

 3. Pi Andrea
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 10:50

  For slet ikke at snakke om hundeånde… :o)

  Reply

 4. Lotte Andersen
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 11:11

  Åh, hvalpeånde, og hvalpeduft generelt….. Tror virkelig ikke der findes noget dejligere i verden…

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 12:11

  Ja, hundeshampoo er ikke et hit… Hvis jeg er hjemme hos mine forældre, og ikke vil have hunden ind i stuen f.eks., så kan jeg bare stille flasken på dørtrinnet. Nemt og effektivt!Jeg har faktisk meget sjældent set vores hunde rulle sig, de gør det kun hvis der lige ligger noget klamt og ildelugtende. Tilgengæld graver de – og dét er bare ren lyksalighed for dem.Hundeånde er ganske rigtig også en kæmpe forskel. Føj! Det har jeg heller ikke, nej… Hvalpeånde er helt anderledes; Lotte jeg er helt enig. Hvalpe er bare lækre!

  Reply

 6. Nadia Lavard
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 19:26

  Er I seriøse ang. hundehvalpe? Altså, jeg elsker hunde, er ikke helt sikker på, hvordan jeg rent faktisk klarer en hverdag uden, meeen… Hundehvalpe lugter af hundeurin. Og deres ånde også. Jeg kan virkelig ikke have det… Heller ikke, når de ruller sig i død solsort ;)

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 20:45

  Jeg mener jo ikke 4 mdr. gamle hvalpe. Jeg mener de helt nyfødte. De lugter altså ikke rigtig af noget. De lugter bare lidt… varmt.14-årige Polka derimod – hun lugter som om noget har lagt sig til at dø i hendes mund.

  Reply

 8. kongmorsverden
  tirsdag 3. maj, 2011 @ 23:16

  Mouaaaahahahahhahaaaa.. DET må du aldrig gøre igen: nu spruttede jeg grøn te ud over hele den blærbare.. Stakkels Polka… Vi kan eventuelt organisere en begravelse??Måske en tandbørste kunne gøre det..

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 4. maj, 2011 @ 08:16

  Ja, tandbørstning plejer faktisk at hjælpe i lille en uges tid. Hun får også jævnligt renset tænder hos dyrlægen. Ellers har hun tonsvis kødben, men altså… Man må vist bare acceptere, der ikke ligefrem kommer roser ud, når hun åbner munden.Jeg tror ikke en begravelse er nødvendig, forrådnelsen er allerede sat ind. ;)

  Reply

 10. Anonymous
  fredag 20. maj, 2011 @ 12:39

  lækkert

  Reply

 11. Elisabeth
  søndag 31. juli, 2011 @ 20:13

  hhahahha fuuuck mand jeg næsten tuder af grin!du skal virkeligt overveje at få udgivet en bog!! – ligesom politikkens striber! jeg ville f gerne købe den :p

  Reply

 12. Nadia
  søndag 31. juli, 2011 @ 22:45

  Hvor er du sød :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *