Skip to content

18 Comments

 1. Lavendel
  søndag 29. maj, 2011 @ 08:13

  Øøøøh…det er jeg vist for æld(gammel) til…men håber du scorer kassen!

  Reply

 2. Eeyorenyk
  søndag 29. maj, 2011 @ 10:35

  Hahahaha – Sådan fungere konsolspil også hjemme hos os. :p David skal have noget brag og noget kamp – Jeg har det fint med at passe et næbdyr. :p

  Reply

 3. kongmorsverden
  søndag 29. maj, 2011 @ 11:14

  Kunne du så ikke spare op til det der hus? ;-)

  Reply

 4. Nadia
  søndag 29. maj, 2011 @ 11:28

  Lavendel og Stine – jeg ville ønske at "harvest moon"-penge kunne omsættes til kontanter. Så ville jeg være rig nu! Og så skulle det ikke være noget problem at købe drømmehuset.Eeyorenyk: Jeg går nu heller ikke af vejen for et godt virtuelt slagsmål, men nogen gange er det også bare hyggeligt med lidt ko-pasning ;)(Næbdyret Perry?)

  Reply

 5. Leila Krak
  søndag 29. maj, 2011 @ 12:21

  OMG! Jeg troede at jeg var den eneste der spillede Harvest Moon?! Jeg er så vild med det at jeg fik min bror til at downloade en VisualBoyAdvance som kan bruges på computeren, så jeg kunne spille det selv efter det var udgået (for alt for lang tid siden) LOVE! :D

  Reply

 6. Anonymous
  søndag 29. maj, 2011 @ 13:36

  Haha.. Samme med mig og min kæreste, han spiller fantasyspil, sportsspil og kampspil, og jeg er mere til Rollercoaster, the Sims og andre spil i den genre, når det endelig skal være. Tør ikke rigtig give mig i kast med Harvest Moon, for skal læse til eksamen jo. Er stadig ikke færdig med det dér blodets biokemi. //Pernille

  Reply

 7. denlangeneger
  søndag 29. maj, 2011 @ 13:55

  Arj?! Hvorfor kender jeg ikke Harvest Moon? Jeg har da ellers både NIntendo NES og Supernintendo! (og de virker endnu!)Men lad lige være med at fortælle mig om det kan købes i den der shop på wii'en… jeg skal også igang med eksamenslæsningen :p

  Reply

 8. Nadia
  søndag 29. maj, 2011 @ 14:00

  Leila: Jamen er vi ikke også bare i undertal? Jeg har aldrig mødt nogen (ude i virkeligheden) der også kunne lide Harvest Moon.Pernille: Jeg kan godt lide denne type spil, men jeg er skam også til fantasy-, strategi- og kampspil. Zelda og Okami er mine absolutte favoritspil, og de er trods alt lidt mere action packed end Harvest Moon ;)Det eneste jeg holder mig ret konsekvent fra er first person shooter, men det er kun fordi, jeg får dårlige nerver af det… Jeg lever mig alt for meget ind i det.denlangeneger: Ej, men jeg bliver nødt til at sige det: det aller-aller-bedste Harvest Moon spil er det til SNES, og det findes meget billigt på netop Wii Shop… Gør det! Men okay, du må godt vente til efter eksamenen.

  Reply

 9. Nadia Lavard
  søndag 29. maj, 2011 @ 14:10

  Nu tæsker du mig sikkert og nægter nogensinde at tale til mig igen, men er Harvest Moon og Farmville ikke ret ens? Bare sådan i grunden..?Men jeg må nu nok indrømme at jeg aldrig ville røre Farmville med en ildtang, men har rodet rundt med Harvest Moon. Så kan du måske godt lidt lide mig igen, ik? Be om?

  Reply

 10. denlangeneger
  søndag 29. maj, 2011 @ 14:12

  Nu var jeg lige inde for at kigge. Heldigvis kræver det en ekstra controller… og det har jeg slet ikke fået købt endnu… :D

  Reply

 11. Nadia
  søndag 29. maj, 2011 @ 14:40

  Nadia, jeg vil til enhver tid benægte enhver sammenligning med FarmVille (som jeg dog aldrig har rørt). FarmVille er mere lavet for at sluge penge ud af folk. Tror jeg. Hmm, okay, så kan jeg godt lide dig igen. Hvis du lover aldrig at tale om FarmVille igen.denlangeneger: Nåh ja, det havde jeg helt glemt. Jeg bruger bare gamle gamecube controllere til, det kan man nemlig også. Heldigt for din eksamenslæsning ;)

  Reply

 12. Eeyorenyk
  søndag 29. maj, 2011 @ 22:23

  Næbdyret Perry Styrer! <3 Elsker simpelthen den serie – Har set samtlige afsnit. Haha. :pMen det var nu ikke ham jeg mente – Men jeg har et eller andet dyrehospitals-spil, hvor man skal passe dyrene og pleje dem for at kunne lære at passe andre dyr… Der er blandt andet et næbdyr med. :p

  Reply

 13. rijaH
  mandag 30. maj, 2011 @ 08:50

  Haha det er nu ikke meget forståelse fra ham Kaspers side :P

  Reply

 14. Nadia
  mandag 30. maj, 2011 @ 08:55

  Eeyorenyk: Øv, det kunne ellers være sjovt med et næbdyret Perry-computerspil. Men dyrehospital er vel også ok ;)rijaH: Nej, jeg tror ikke Kasper kan sætte sig ind i min Harvest Moon-besættelse. Jeg forstår ham i grunden godt. Når jeg læser beskrivelsen af spillet på tegningerne, kan jeg selv blive i tvivl om, hvorfor det er så sjovt. Men det er det bare. Man bliver ved med at tænke "bare én dag til…" og så har man pludselig spillet i flere timer.

  Reply

 15. Nadia Lavard
  mandag 30. maj, 2011 @ 16:27

  Jeg søgte på nettet, må indrømme. Far..øhm, det andet spil er blevet sammenlignet gentagende gange med Harvest Moon. Men vi destruerer bare de sider, intet problem.

  Reply

 16. Nadia
  mandag 30. maj, 2011 @ 16:34

  Shhh! Vi tier det ihjel!(Idet mindste kan man gennemføre Harvest Moon, det kan man ikke med det andet – og så koster det ikke penge undervejs. At jeg aldrig har haft tålmodighed til at gennemføre det, er en anden sag)

  Reply

 17. Sofisten
  mandag 20. juni, 2011 @ 07:45

  Mmmm, SNES! Spillede aldrig 'Harvest Moon', men Zelda (især 4'eren til Game Boy) of Final Fantasy er veritable klassikere hjemme i husholdningen.

  Reply

 18. Nadia
  mandag 20. juni, 2011 @ 07:52

  Der er intet spil i verden, der overgår Zelda efter min mening. Det er det ypperste! Især det til SNES. Ren kærlighed.Jeg har desværre ikke prøvet Final Fantasy til SNES, men det var måske en mulighed…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *