Skip to content

6 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 07:24

  Sejt at flå sådan en fætter frem :-)Vi har en jæger i den danske omgangskreds – og vi er også meget glade for at komme på besøg hos dem!Kød er mad!!!

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 08:04

  Ja, det var ret godt timet at hun kom på besøg lige i går :)En jæger i omgangskredsen? Der er altså heldigt! Så meget godt kød… Vores dyr fik vi fat på gennem nogen-der-kender-nogen-måden. Billigt, men desværre ikke ligefrem en fast leverancemulighed.

  Reply

 3. kongemor
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 08:33

  Skal der være fest, så lad der være fest! det lyder lækkert!

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 13:22

  Det var det også ;)

  Reply

 5. Kristines Dilemma
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 14:18

  Kød er godt, meget kød er meget godt! Men jeg har sådan noget underligt noget med at lave sådan noget kød, altså sådan noget med en steg, og køller, fordi det har jeg jo aldrig rigtig gjort før, og det er sådan noget der hører de rigtig voksne til, hvor jeg kun må lave kylling fileter og kødsovs. Som om jeg er bange for at lave rigtig mad på den super lækre måde. Bortset fra Mørbrad, for det tør jeg godt. Det andet hører kernefamilien til. WTF? Jeg må straks tillade mig selv at købe en kølle, og bevise jeg også kan lave kød.

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 17. maj, 2011 @ 14:36

  Kristine du bliver nødt til at prøve det – det er sindssygt nemt. Det står bare i en ovn og passer sig selv. Og det smagte ret godt! Det er ikke sidste gang jeg laver dyrekølle. (Forudsat jeg kan købe en helt rådyr for 500 kr igen, for ellers bliver det liiiiidt for dyrt)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *