Skip to content

6 Comments

 1. kongmorsverden
  onsdag 25. maj, 2011 @ 08:08

  Nuuuurh!!Det der Stockholm ender altid galt. Involverer psykologer og den slags skrammel.Tror faktisk bare at du skal nyde at:du kan spise tyrkisk peber i 3 dage!du kan lave en kage og spise den hele selv.. Er du klar over hvor mange kager du kan nå at lave?du bliver ikke drillet når du ligger på den grimme sofa og ser tegneserier eller spiller wii..

  Reply

 2. Lavendel
  onsdag 25. maj, 2011 @ 08:29

  Nyd livet som single…..alt får en ende.

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 25. maj, 2011 @ 08:44

  Stine, du har nok ret. Lidt for besværligt og for dyrt med psykologhjælp og den slags.Men de andre ting… Det glæder jeg mig også til! Og jeg glæder mig til, at jeg lige så snart jeg kommer hjem fra undervisning kan skifte til natbukser, helt uden der er nogen der rynker brynene over det. Ahh!Det er bare så ensomt om aftenen, når man skal sove :/

  Reply

 4. rijaH
  onsdag 25. maj, 2011 @ 10:28

  Kender det godt… dog er der altså så lang tid imellem at jeg ik ka lade være med at nyde det :P Man er vel enebarn og kan finde ud af at være alene ;D

  Reply

 5. Diktesoph
  onsdag 25. maj, 2011 @ 11:21

  Jeg er stadig så ny herinde – jeg går ud fra han er væk i en begrænset periode?Og i så fald vil jeg også råde dig til at nyde det! Jeg er vant til at være alene hjemme meget af tiden (fordi min kæreste sejler), og når først man har fundet ud af at gøre det til mig-tid, så er det faktisk ikke så dumt! Og på en måde er det rart at savne hinanden. Det gør gensynet helt fantastisk. :)Men jeg forstår dig godt alligevel. Det er lidt ensomt, især om aftenen/natten.

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 25. maj, 2011 @ 23:26

  rijaH: Jeg nyder det også lidt :) Men 3 dage er sååå længe… Især når man skal sove.Diktesoph: Jojo, han kommer hjem efter et par overnatninger. Han er bare til en eller anden konference.Men jeg bliver også nødt til at blive bedre til at lave det om til mig-tid, som du siger, for om noget tid skal han et halvt år til Dresden, og så kommer jeg jo til at undvære ham længe.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *