Skip to content

13 Comments

 1. Lavendel
  fredag 27. maj, 2011 @ 07:43

  haha…det dér drengepige tror jeg ikke altid kan ses udenpå..sidder lige og skummer, fordi det ikk' lykkedes mig trods uanede mængder ad pronto og værktøj at trække venstre baghjul af dytten….

  Reply

 2. rijaH
  fredag 27. maj, 2011 @ 09:25

  Hehe nørd! :P ej jeg sidder jævnligt jo faktisk selv lan med min kæreste hver dag :PP og så kommer der tit en af hans venner forbi med hans computer.. Så ja jeg er også bigtime drengepige :P

  Reply

 3. rijaH
  fredag 27. maj, 2011 @ 09:26

  godt sproget.. stryg jævnligt :D

  Reply

 4. kongemor
  fredag 27. maj, 2011 @ 09:45

  Herhjemme holder vi os til det klassiske kønsrollemønster, den anden aften sad jeg og hæklede, min mand sad og spillede computer. Han plagede mig for 117 gang om lige at prøve det her spil, jeg foreslog ham han så lige prøvede mit hækle tøj, så blev vi enige om at han kunne bare blive ved at spille sit spil, så blev jeg ved med mit hækleri, det var nok bedst for begge parter!

  Reply

 5. Nadia
  fredag 27. maj, 2011 @ 09:57

  Lavendel: Fedt! Jeg elsker når det er kvinderne, der er de praktiske. Bilen holder jeg mig fra, men herhjemme er det også mig, der styrer værktøjet.rijaH: I det mindste er vi begge nørder så ;) Men altså, det er jo også hyggeligt at sidde at spille computer mange sammen!Kongemor: Jeg synes du skulle give computerspillene en chance – de kan altså være ret sjove! Når det er sagt, så synes jeg det er lidt pudsigt, som de fleste mænd nærmest får knopper ved udsigten til at skulle strikke og hækle. Da jeg boede på kollegie havde vi en lille strikkeklub – kun med piger. Drengene kom jævnligt og bad om bestillingsarbejde, men end ikke den største fan kunne overtales til selv at prøve et par masker. Det endda på trods af klubben hed "strik og drik".

  Reply

 6. Diktesoph
  fredag 27. maj, 2011 @ 12:30

  Lykken er da at have en kæreste som ser sådan på en! Som om man er helt perfekt og ingen dårlige sider har.Sådan er min kæreste også. Og jeg har ellers nogle knapt så charmerende sider hvis jeg selv skal sige det (hvis der er sider på sådan en rund bold-lignende ting?! ;) ).

  Reply

 7. Nadia
  fredag 27. maj, 2011 @ 14:13

  Ja, det er dejligt! Vi er heldige ;)(jeg tror nu nok, han kan se de dårlige sider – bare ikke de drengede ;) Heldigvis lader det til, han ser gennem fingre med det)

  Reply

 8. denlangeneger
  fredag 27. maj, 2011 @ 14:31

  Ååh hvor er han sød din kæreste! :)Så søde har mine ekskærester sgu aldrig været!

  Reply

 9. Nadia
  fredag 27. maj, 2011 @ 16:15

  Ja, jeg er også ret glad for ham. Selvom jeg måske ikke helt forstår ham – men lidt sjov kontrast ikke? Jeg ser en rød, ulden og sød bjørn, han ser pigen på tegningen ;)Måske det også lidt er derfor, de er ekskærester? Man skal da have en kæreste, der synes man er lidt lækker hele tiden.

  Reply

 10. denlangeneger
  fredag 27. maj, 2011 @ 18:08

  En dag laver jeg et indlæg om en af mine ekser. Hans uheldige udtalelser kræver næsten et blogindlæg helt for sig selv :)Jeg tror nu nok han syntes jeg var lækker hele tiden, men det var sjældent det han fik sagt :p

  Reply

 11. Nadia
  fredag 27. maj, 2011 @ 18:58

  Nåh sådan :) Ja, det skal jo siges højt, ellers tæller det ikke helt så meget.Jeg vil gerne læse det blogindlæg, jeg er intrigued.

  Reply

 12. Anonymous
  lørdag 28. maj, 2011 @ 17:22

  Du er jo min datter om 10 år!Hun bliver også glad for indbydelser til LAN, og er fuldstændig som vores gravhund; Gør kun hvad der passer hende, når det passer hende. /Annette

  Reply

 13. Nadia
  lørdag 28. maj, 2011 @ 18:17

  Jeg tror gravhunde smitter med deres personlighed ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *