Skip to content

8 Comments

 1. Anonymous
  søndag 15. maj, 2011 @ 09:30

  Ej det er altså også en af de mest underlige film, jeg længe har set! Min kæreste syns, den var sjov – ku jeg ikke rigtig fatte ;o)Go søndag!-Louise S.

  Reply

 2. Kristines Dilemma
  søndag 15. maj, 2011 @ 10:16

  Louise S: haha, Den med gederne eller den med nonnerne ;-) muhaha.Jeg så den i biografen, den med gederne, så den med en jeg holder af, og jeg synes filmen var meget god, og meget underlig. Jeg tror, eller jeg synes at ens humør tit har noget at gøre med om man synes film er gode eller ej.

  Reply

 3. Lene
  søndag 15. maj, 2011 @ 10:28

  jeg synes efterhånden alle film med George Clooney på rollelisten er totalt weird – så nu er han blevet banned fra mit tv. Goats-filmen fik jeg faktisk aldrig set færdig – mistede fuldstændig interessen for den. Den med nonnerne lyder til gengæld ret fed ;o)

  Reply

 4. Nadia
  søndag 15. maj, 2011 @ 10:33

  Ha! Jeg tænkte præcis det samme – men Louise, jeg antager du mente den med gederne ;)Kirstine: Jeg tror måske bare, jeg var lidt skuffet over, at alle de sjove scener allerede havde været vist i reklamerne. Sådan er det jo nogen gange. Jeg ELSKER ellers Jeff Bridges. Lene: Ja, NU kan jeg også godt se det sjove i filmen med nonnerne ;)

  Reply

 5. Anonymous
  søndag 15. maj, 2011 @ 10:34

  Hahahaha ja det var nok værd at nævne, at det er den med gederne, jeg har set :-D-Louise S.

  Reply

 6. intetnytundersolen
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:05

  Jeg er vild med Cohen-brødrenes film – også "The men who stare at goats". Men indrømmet, det er ikke den bedste af deres film. .

  Reply

 7. Nadia
  mandag 16. maj, 2011 @ 07:44

  Jeg er normalt også vild med Coen-brødrene ("The Big Lebowski" er min all time favorite), men jeg tror ikke, de har lavet "The men who stare at goats"? Selvom den på nogen måder minder lidt om i stilen.

  Reply

 8. intetnytundersolen
  mandag 16. maj, 2011 @ 15:37

  Nå, det troede jeg det var. Tak for oplysningen, nu vil jeg ikke gå og sige det til nogen mere :-)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *