Skip to content

16 Comments

 1. Diktesoph
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 08:24

  Hvis sådan en vindmølle kunne skræmme dem væk fra min have som breder sig og roder og fylder hele tiden og altid, så kunne det godt have været mig der havde tømt samtlige Nettoer i området. Jeg tror desværre ikke det hjælper.Jeg håber du finder en løsning :)Rigtig sød blog du har, jeg følger lidt med :)

  Reply

 2. Karina
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 12:30

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 13:04

  Diktesoph: Jeg tror det heller ikke, men jeg håber sådan!Karina: Ja, det er nok lidt uden for min prisklasse, især når man ikke ved, om det virker. Jeg må bare lede videre.

  Reply

 4. Lene
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 17:18

  Mon det kunne virke mod svaler også? Selvom jeg der allerhelst vil have at det udløser en gigantisk fluesmækker når de sætter sig på min svalegang(??), som farer lige ind i næbbet på dem, så de aldrig kommer tilbage og råskider hele vejen ned over muren, og allerhelst skal de bare DØ! Ej, var det ondt?

  Reply

 5. The Fashionphile
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 19:10

  Haha :D Åh bliver simpelthen nødt til at fortælle, at jeg opdagede din blog her for en uges tid siden, og hvor jeg dog elsker den! Dine tegninger er SÅ fantastiske og humoristiske, at man bliver helt afhængig af bloggen og udover tegninger den fine, sjove, søde, personlige tekst :) Du har virkelig fået en kæmpe fan, kan du tro. Du rammer virkelig mange små følelser, jeg bare kan nikke SÅ genkendende til :D Jeg elsker hele universet herinde og kan ikke lade være med at ønske, at jeg måske var en lille smule mere gravhund og havde en smule mere humor og bedre tegneevner :)Det skulle du i hvert fald lige vide :)The Fashionphile-http://fashionphileme.blogspot.com/

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 19:19

  Lene: Jeg har også drømt om en kæmpe fuglesmækker, der aktiveres ved hjælp af bevægelsessensorer. Jeg kan dog ikke finde en noget sted? Der er et kæmpe uudnyttet marked her!(Et tip til en iværksætter uden idéer?)The Fashionpile: Ej men du er da sindssygt sød! Tusind tak for din kommentar! Det er den slags jeg lever højt på, når det bliver irriterende at slås med scanneren hver aften ;)

  Reply

 7. Christina
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 20:18

  Uff, Nadia – de er så klamme de duer…Skal du have et due-fif?På altanen i mit barndomshjem hærgede der også en horde af skide-glade duer – føj!Dvs. det var kun lige indtil min mor fik en lys idé – det var ikke noget kønt syn, men det virkede;Tag en rulle gaffa tape – den skal tapes fast langs hele den øverste kant af altanen – men inden du sætter det på, stikker du nogle gode, lange søm igennem med ca. 5 cm. mellemrum.Så sidder sømmene og stikker lige op i luften hele vejen rundt på altanen.Det kan de sgu ikke li´…Det er ret grimt, men MEGET effektivt!(Det eliminerer naturligvis muligheden for at hænge med hovedet nedad udover altankanten – hvis nu det er noget du ynder at gøre? Men alt i alt er det vel dét værd, hvis det kan gøre jeres altan brugbar igen…)

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 20:52

  Christina – det er fandme en god idé! Jeg gør det! Kasper er allerede overtalt.Så må vi finde på en løsning (sømlængde), der ikke lemlæster fuglene, men bare gør det ubehageligt for dem at lande.

  Reply

 9. Stine K.A.
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 21:48

  Hej, jeg vil også bare lige sige, at jeg for nylig har fundet din blog, og jeg er HELT solgt! (: Jeg glæder mig til at følge med fremover, og vil prøve at holde mig fra dit arkiv, mens jeg burde skrive opgave ;)Mvh. Stine (:

  Reply

 10. Oberst Anja
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 22:04

  Christina: Det der med sømmene er virkelig en god idé! Det må jeg prøve!Jeg er virkelig bange for fugle (ALLE fugle) og bor selvfølgelig et sted med både duer, måger og skader på altanen. Min mor foreslog, at jeg hængte noget staniol ud, fordi fuglene ikke kan lide lyden af blafrende staniol – og så kunne jeg igen have altandøren åben… Yes, mor… Problemet var bare, at skaderne var helt vilde, fordi staniol jo skinner – og JEG kunne ikke holde lyden ud! Det er det dårligste råd, min mor nogensinde har givet mig. Bortset fra det må jeg naturligvis tilslutte mig fanskaren, Nadia. Du er simpelthen den sødeste gravhund ever! :)

  Reply

 11. Nadia
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 22:15

  Åh hvor jeg elsker den slags kommentarer, det gør min aften så meget sjovere!Jeg er en sucker for ros. Verden er pludselig blevet mere smuk.Blafrende stanniol? Det er jeg heller ikke sikker på, jeg ville kunne holde ud.

  Reply

 12. Oberst Anja
  tirsdag 10. maj, 2011 @ 22:31

  Nej, det var et seriøst dårligt råd! Ikke specielt mor-agtigt. (Mødre skal jo helst vide alt.)

  Reply

 13. Kristines Dilemma
  onsdag 11. maj, 2011 @ 12:07

  Jeg hader også duer, men mit problem har været at de altså¨kom ind på selve altanen og bosatte sig i et hjørne, som jeg så smed ting i, men så tog de en af siderne, som jeg så dækkede. Til sidste blev det meget rodet på min altan, og nu har jeg ryddet op, og hvis de kommer igen, så er der dømt krig. Det er ikke småting jeg ikke har gjort når jeg har åbnet døren derud, råbt og skreget. Min ex, bruge hårlak, men det hjalp sgu ikke. Men 7-9-13, jeg har ikke haft dueproblemer i noget tid nu, så jeg håber de har fundet et andet sted.Men her hos mig, og mine omgivelser har mange forskellige bud på hvordan man fjerner duer. Nogen har en udstoppet Ugle, no shit, det passer! Jeg ved ikke om det hjælper, jeg overvejer at undersøge om det gør.

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 11. maj, 2011 @ 12:15

  Jeg er slet ikke sikker på, om jeg behøvede at vide om det med uglen virker. Det ville være SÅ sjovt, at have sådan en siddende.Jeg havde også problemer med de bosatte sig under mine altanstole en overgang, men efter at have skræmt dem, så de fløj op men ikke kunne komme ud fra havestol og -bord, kom de ikke tilbage igen. Min eneste succes!

  Reply

 15. Altaner
  lørdag 29. september, 2012 @ 15:17

  Tak for deling ..!Nice-Blog

  Reply

 16. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:48

  Ha! Det var så lidt. Håber I kan bruge det ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *