Skip to content

9 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 07:38

  Der ER altså også forskel på om det er sjofle ulækre mænd der savler, eller bare er en vaps som er en hund efter damer!! ;-)Jeg kigger da også på noget pænt! Hvadenten det er af han eller hunkøn!

  Reply

 2. Kristines Dilemma
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 08:13

  Pæne ting er gode at kigge på, men hvordan kan Kasper se sådan ud, hvis hans forældre er ænder/gæs?

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 09:18

  Stine: Måske, men det plejer jeg ikke. Jeg plejer i hvert fald at være mere diskret ;)Kristine: Det tror jeg også hans forældre undrer sig over engang imellem ;) Men det er jo langt fra altid, at børnenes personlighed minder om forældrenes.

  Reply

 4. amarOrama
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 09:19

  Ha. Jeg kigger også. Uanset køn. På mine ikke alt for distræte dage. Og Kristine stiller jo et meget relevant spørgsmål. Er Kasper adopteret?

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 12:10

  Nejnej, han er ikke adopteret :)

  Reply

 6. Tokendumbguy
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 12:46

  Det præcis samme har jeg fanget min kæreste i at gøre. I kvinder er nogen hanhunde, på en hun-hunde-agtig måde!

  Reply

 7. Karina
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 12:53

  Jeg kigger også, men mere på kvinders bryster, i misundelse over at andre har nogen der kan ses med tøj på altså. det kan også være ret pinligt nogen gange.Og jeg er sikker på Kasper er kommet ud af et fint "lyse" rødt bjørne æg engang. ;-)Hilsen Karina

  Reply

 8. Nadia Lavard
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 15:12

  Haha, amarOrama – nice one ;)Har du egentlig bemærket at det altid er lækre små dådyr, der går i alt for små shorts? ALTID, siger jeg dig.

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 24. maj, 2011 @ 16:11

  Tokendumbguy: Din kæreste må godt. Du må ikke, hvis du følges med hende. Sådan er reglerne ;)Karina: Så længe man er diskret :) Og ja, hans forældre har sikkert været lidt forundrede, da ægget klækkede.Nadia: Ja! Du har fuldstændigt ret! Men altså, man skal også være lidt hjorteagtig for at kunne bære det, synes jeg.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *