Skip to content

6 Comments

 1. Diktesoph
  onsdag 11. maj, 2011 @ 07:54

  Jeg køber som regel også de bøger jeg gerne vil læse. Og jeg elsker at have dem stående! Biblioteket bliver brugt hvis der er gamle bøger som ikke kan fås mere, men helst ikke :)

  Reply

 2. Lavendel
  onsdag 11. maj, 2011 @ 08:22

  Wiiii – lyder som et godt valg. Og ja, bedst at kunne købe bøgerne, helt enig.

  Reply

 3. kongmorsverden
  onsdag 11. maj, 2011 @ 08:39

  DEJLIGT at sejren skifter side indimellem. Kan meget bedst lide wii!!!Mit lokale bibliotek var også fantastisk!Men jeg køber som regel også hvad jeg vil læse.. HVIS ellers jeg kunne få fat i det.Savner papir med danske bogstaver på…

  Reply

 4. stine elise
  onsdag 11. maj, 2011 @ 10:13

  Elsker mit lokale bibliotek, de har ikke særlig mange bøger, kun åbent 2 gange om ugen(hverdage selvfølgelig) og ingen selvbetjening. Men de kan bestille ALT hjem til en, og der kommer så få at de kan huske mit navn og min søns og finder bøgerne jeg har bestilt hjem til os uden jeg behøver at sige noget -Selvom jeg er tilflytter fra Sjælland…

  Reply

 5. Nadia Lavard
  onsdag 11. maj, 2011 @ 11:30

  Åh, jeg elsker dine blafrende ører. De er fab.Og så er det jo komplet umuligt at komme udenom hvor fantastisk biblioteker er. Ååååh <3

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 11. maj, 2011 @ 11:46

  Biblioteket her bestiller også gerne hjem, det er endda nemt og bekvemt over internettet.Men altså…Jeg vil bare helst eje de bøger jeg læser. Eller shoppe lidt rundt på biblioteket, i stedet for at skulle vente på alle de gode (eller medieomtalte) bøger. Det er også ligesom om deres engelske sektion halter lidt?Kong Mor: Jeg føler med dig!Nadia: Selvfølgelig blafrer ørerne, det er jo ren workout når man spiller Wii, ikk? ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *