Skip to content

9 Comments

 1. Kristines Dilemma
  fredag 24. juni, 2011 @ 22:13

  Altså, har du set mit billede, som i gravhundeskyen på himlen som jeg tog et billede af? fordi jeg tænkte på dig. Bare tilt hovedet lidt til venstre. http://kristinesdilemma.blogspot.com/2011/06/sankt-hans-dagen-derpa.htmlOm noget er det i hvert fald tanken der tæller :-)

  Reply

 2. Nadia
  fredag 24. juni, 2011 @ 22:16

  Hvor er du sød Kristine. Jeg kan godt lidt se det :)

  Reply

 3. Diktesoph
  fredag 24. juni, 2011 @ 22:25

  Hvor er du god Kristine :)Og jeg er sikker på at Kasper nok skal gå med til det med tiden! ;)

  Reply

 4. Nadia
  fredag 24. juni, 2011 @ 22:42

  Jamen hun er sgu sød, hende Kristine! Jeg elsker jo alle gravhunde – også dem i skyerne.Jo, jeg tror også Kasper kunne lokkes til en gravhund, hvis jeg virkelig vandt 10 millioner kroner. Det kunne han blive nødt til at gå med til, hvis han en dag ville gifte sig til alle pengene ;)

  Reply

 5. Diktesoph
  fredag 24. juni, 2011 @ 22:57

  Afpresning! Det er den rette indstilling! :)

  Reply

 6. Blå Solskin
  fredag 24. juni, 2011 @ 23:01

  Jeg tror at man kan komme langt med bare at købe en… min far er aldrig rigtig gået med til de hunde vi har haft derhjemme… hvis den først er der, så smider han den ikke ud igen – ikke hvis han har et hjerte, og det har han jo tydeligvis, han elsker allerede én gravhund ikke ;)

  Reply

 7. Nadia
  fredag 24. juni, 2011 @ 23:13

  Diktesoph: ja, jeg bliver super sympatisk, hvis jeg skulle vinde ;)Blå solskin: haha! Ja, det er selvfølgelig rigtigt! Han har nu også lovet mig, at jeg må få en gravhund en dag – men om det må være inden for den næste måned (i tilfælde af lottogevinst), den er så spørgsmålet ;)

  Reply

 8. Lene
  fredag 24. juni, 2011 @ 23:34

  Årh ved du hvad, det ville da være mere mærkeligt hvis du ikke var trist! Vi elsker jo vores dumme hunde, der larmer og fælder og stjæler mad… For de er jo alt besværet værd, ikke…?Min gamle drageånde-hund synger desværre også snart på sidste vers, og jeg tuder allerede ved tanken om at skulle undvære ham. Op med næbbet (eller i dit tilfælde snuden)og send masser af gode tanker afsted til din lille Polka i hundehimlen – få så den eksamen overstået i god stil – kys lidt på ham der Bamse-Kasper, og så en dag blir det bedre. Det lover jeg!Knus og god weekend, Lene

  Reply

 9. Nadia
  lørdag 25. juni, 2011 @ 00:10

  Jeg holder nok heller ikke op med at være trist lige foreløbig, men nu holder jeg det bare lidt væk fra bloggen. Det nytter jo heller ikke noget, der går for meget tuderi i den herinde.Jeg vil følge dit råd og kysse lidt ekstra på Kasper – det bliver man altid i bedre humør af. Han er også sød til at trøste mig.Tak. Og du må også have en rigtig god weekend Lene! :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *