Skip to content

25 Comments

 1. Katharina
  torsdag 9. juni, 2011 @ 07:20

  Jeg tager gerne med dig!

  Reply

 2. kongmorsverden
  torsdag 9. juni, 2011 @ 07:24

  Osse mig.. Men der er lidt langt!Kan du vente til august? ;-)

  Reply

 3. Hanne
  torsdag 9. juni, 2011 @ 07:30

  Den er fantastisk! Jeg var til gallapremieren med min mand (og jeg holder mig ellers aldrig vågen længere end til kl. 23) :o)

  Reply

 4. Stine K.A.
  torsdag 9. juni, 2011 @ 07:58

  Bare bestil billeterne, og sig det er en overraskelse ;) Bind for øjnene vil nok hjælpe, og når man først står i biografen, går man jo ikke igen. Måske…

  Reply

 5. Eeyorenyk
  torsdag 9. juni, 2011 @ 08:21

  Hahahaha.Jeg tager gerne med dig – Jeg har heller ikke én der gider tage med. Hr. Kæreste elsker filmene, men mener at denne bør vente til DVD'udgivelsen. Tsk. Som om det bare slet ikke er det samme, jo! :s

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 08:28

  Hanne: Det tror jeg gerne den er!Stine K.A.: Jeg tror du har fat i noget brugbart der! Man kan jo altid prøve ikke?Katharina og Eeyorenyk: Det er sødt af jer med den slags medlidenhedstilbud. Men kan I ikke overtale min kæreste i stedet? Han har nemlig allerede fribilletter og alting. Som han ikke vil bruge. Fordi han synes filmen lyder meganørdet. Ligesom alle mine venner i øvrigt.(Og Eeyorenyk, jeg er helt enig, DVD er slet ikke det samme)Stine: Nej! Nejnejnej august er om alt for lang tid. Desværre. Så hvis du bare hopper på flyveren, så ses vi i Palads… 19.30? ;)

  Reply

 7. Ravn
  torsdag 9. juni, 2011 @ 08:46

  Måske kan du overtale nogen af dine veninder ved at fortælle, at hovedpersonen er mega lækker og snakker britisk? Det er i hvert fald det eneste jeg har hørt om fra de to af mine veninder, der har set den. :b

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 08:56

  Ravn, det er faktisk et meget godt tip. Det bliver jeg nødt til at afprøve.

  Reply

 9. Lene
  torsdag 9. juni, 2011 @ 09:41

  Mmmm…James McAvoy er da total læx (selv om han er lidt lille)!Min mand gider heller ikke se den i biffen…

  Reply

 10. Stine Elise
  torsdag 9. juni, 2011 @ 10:22

  Min mand gider slet ikke se den, eller Harry Potter… Det ender med jeg må lære at gå i biografen alene, så behøver jeg heller ikke skaffe en barnepige :)

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 10:29

  Lene: Jeg synes han skæg er lidt mærkeligt… Men ellers meget pæn, jo :)Stine Elise: Jeg ville gerne sige noget med, at ellers måtte din mand tage en for holdet og få det overstået men… Jeg har ALDRIG været i biografen med Kasper for at se en film kun for hans skyld. (Og ja, jeg ved det, det er virkelig for dårligt af mig, når jeg poster sådan et indlæg ;)

  Reply

 12. Kristines Dilemma
  torsdag 9. juni, 2011 @ 10:48

  Der er sgu da heller ikke noget bedre end at være i biografen alene, så er der ingen forstyrelser, og du bliver i dine egne tanker.

  Reply

 13. Malou Klidmoster
  torsdag 9. juni, 2011 @ 10:49

  Åh, hoppede straks på et tog hvis jeg kunne – vel også vildt gerne se den, men har ingen at se den med.

  Reply

 14. Sysler fra hverdagen
  torsdag 9. juni, 2011 @ 12:12

  Øv, surt han er stædig!!

  Reply

 15. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 12:36

  Kristine: Du har muligvis ret. Jeg er bare bange for at ligne hende uden venner. Når sandheden nu er, at jeg er hende med de egoistiske venner, der ikke kan se glæden ved gode film! Nå!Øhm… Men… Måske er det også hvad jeg ender med at gøre. En gang skal jo være den første, og jeg kender faktisk en del der praktiserer det der med at være alene i bio.Malou: Hvad er der galt med folk? Den ser jo FANTASTISK ud!Sysler: Ja! Men… Man må vel også respektere, man ikke kan bestemme over ham. Eller noget. Suk!

  Reply

 16. superheltemor
  torsdag 9. juni, 2011 @ 19:09

  Tager også gerne med dig! Måske kunne vi lave en gruppedate?

  Reply

 17. Anonymous
  torsdag 9. juni, 2011 @ 19:24

  Den er rigtig god, jeg så den med Kristian i Cinemaxx i torsdags :) Og i øvrigt er den ikke mega nørdet, jeg blev overrasket over hvor god den var. Hvis du ikke kan finde nogen at se den med, så har jeg ikke noget imod at tage med :)/Christina

  Reply

 18. Eeyorenyk
  torsdag 9. juni, 2011 @ 20:28

  Ej altså, hvis han endda har fribilletter, så koster det jo slet ikke noget. Tsk. Mænd altså… Så må du forklare ham at når han sådan har gratis billetter til brug, så er det da netop smart at bruge dem på denne film, for så koster den jo slet ikke noget at se og så er det ligesom en helt ekstra tur i biografen, hvor I slet ikke behøver tænke på noget som helst. Det er sådan lige en gave, der bare kommer dumpende fra himlen, tildelt jer fra den evige filmglade Gud deroppe. Det vil han da godt kunne forstå. :p

  Reply

 19. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 20:32

  Superheltemor: Altså jeg er klar på en gruppedate i biografen. Meget sjovere end at se den alene!Christina: Det vil jeg muligvis holde dig op på! Bare så du er advaret ;)Eeyorenyk: Narh, han synes vi skal gemme fribilletterne. Det har han sagt i over et år, det er meget sjældent at film der vises i Cinemaxx har hans interesse… Så jeg synes også han skulle bruge dem på denne film :D

  Reply

 20. Nadia Lavard
  torsdag 9. juni, 2011 @ 20:59

  Men men men, det er jo X-Men <3 hvad er det han ikke forstår?! Store bjørn, nå!

  Reply

 21. Nadia
  torsdag 9. juni, 2011 @ 21:08

  Ja, jeg kan heller ikke se det. Og jeg har endda hørt, at den skulle være bedre end alle de andre X-men film!

  Reply

 22. Anonymous
  torsdag 9. juni, 2011 @ 22:58

  Du siger bare til :) Men jeg synes nu Kasper skal tage med, nu han har fribilletter og det hele :)/Christina

  Reply

 23. Annie
  fredag 10. juni, 2011 @ 21:39

  Jeg vil også gerne med! jeg har heller intet håb om at lokke min flinke mand med.Det er meget mærkeligt at han ikke forstår det der med X-men filmene, egentlig troede jeg det var actionfilm for mænd?

  Reply

 24. Nadia
  fredag 10. juni, 2011 @ 22:33

  Annie: Ja, jeg forstår det heller ikke? Hvordan er det blevet en pigefilm?Nåmmen du må gerne komme med, hvis vi laver fællestur.

  Reply

 25. Blå Solskin
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 21:51

  Den er altså helt vildt god! Og skuespillerne er godt castet – synes helt klart at du må tage ind og se den alene hvis han ikke vil med – og hvis du har lyst til x-men marathon først har jeg lige købt et boxset jeg låner ud ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *