Skip to content

6 Comments

 1. Diktesoph
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 08:38

  Picnic er fantastisk! Især når vejret er godt :)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 09:19

  Jamen det er det! Selvom jeg altid bliver skuffet over at naturen er så… naturlig. Bier, myrer, guldsmede… Yrk!(Godt gravhundens naturlige habitat er en sofa!)

  Reply

 3. Kristines Dilemma
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 20:27

  Åh jeg vil også på picnic snart. Roskilde interesserer mig slet ikke så meget som picnic gør.

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 20:56

  Picnic er også godt. På nær at man sidder i naturen altså.Jeg vil altid gerne med på Roskilde Festival, når jeg sidder alene tilbage. Men når jeg er der, så bliver jeg som regel ret hurtigt træt af det.Jeg har et stort søvnbehov, jeg er glad for at gå i bad flere gange om dagen og jeg HADER at stå i kø. Ikke ligefrem ting der fremmer min kærlighed til festivaller generelt.Men åh hvor vil jeg gerne med nu!

  Reply

 5. Sara
  onsdag 29. juni, 2011 @ 10:38

  Jeg savner også dig på roskilde… jeg havde min første kedelige vagt, der var ikke noget at lave og solen skinnede.. der tænkte jeg at tiden ville have gået 1000 gange hurtigere hvis du havde været der..

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 29. juni, 2011 @ 10:43

  Ja! Og tænk – denne gang ville vi have haft vagt i solskin! Vi kunne have drukket sodavand, brokket os over tømmermændene, spist lidt gratis toast og snakket om alle de sjove ting, der var sket på festivallen.I stedet sidder jeg nu og forsøger at regne kedelige eksamenssæt, mens jeg prøver at tage mig sammen til at cykle hen på universitetet og få printet de sidste sider af pensum. Suk!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *