Skip to content

6 Comments

 1. Kristines Dilemma
  torsdag 2. juni, 2011 @ 09:33

  Ja, sådan skal det lyde, det er kage det handler om. Glem alt om sundhed. Sundhed gør også ondt, det kan man ikke helt sige om kage. Jeg har aldrig fået ondt i kroppen dagen efter jeg har spist kage, men jeg har søreme fået ondt efter min løbetur i går.

  Reply

 2. Nadia Lavard
  torsdag 2. juni, 2011 @ 10:14

  Jamen, der var frugter i = sundt? Det er i alt fald den regel vi kører efter i vores firma!Jeg er en sød mus! Der er bare ingen som kender mig, som vil tro på at jeg har været høflig, tror jeg…

  Reply

 3. Nadia
  torsdag 2. juni, 2011 @ 10:20

  Kristine: Jeg regner bestemt heller ikke med at få ondt i kroppen efter kagen. Måske mere ondt i samvittigheden?Nadia: Rabarber er teknisk set en grøntsag, ikke en frugt. Ej, nu holder jeg kæft. Det er på en måde sundt, kan vi godt lege.Du var jo også sød! Og jeg skal nok skrive under på, du var meget høflig.

  Reply

 4. Lene K
  torsdag 2. juni, 2011 @ 10:49

  Lyder også som en rigtig god kage, der totalt overtrumfer ønsket om tynde lår og en lille fin po-po. Og så har jeg ladet mig fortælle at rabarber er kræftforebyggende – ej, men – win-win eller hvad?

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 2. juni, 2011 @ 11:03

  Kræftforebyggende? Det håber jeg er rigtigt, det kunne jeg godt bruge noget af.Det er jo den perfekte undskyldning!

  Reply

 6. Nadia Lavard
  torsdag 2. juni, 2011 @ 13:40

  Grøntsager er ENDNU sundere, så endnu mere win-win!Og tak. Jeg kunne godt lide din mås i de bukser, du endte med at købe. Hvem der bare havde en røv, man kunne vrikke.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *