Skip to content

10 Comments

 1. Marianne
  mandag 13. juni, 2011 @ 11:42

  Jeg ville (næsten) til enhver tid forlade min kæreste for James McAvoy – især hvis han gider tale med skotsk accent ;-)

  Reply

 2. Nadia
  mandag 13. juni, 2011 @ 11:49

  Ja, skotsk accent er en sjælden bonus hos en kæreste. Det skal man selvfølgelig tage med i beregningerne…

  Reply

 3. kongmorsverden
  mandag 13. juni, 2011 @ 12:07

  Hmm. Ja jeg syns' altså ikke han er specielt noget. Må jeg så be' om Jason Statham.. HAN er mums…

  Reply

 4. Nadia
  mandag 13. juni, 2011 @ 12:34

  Jeg googlede ham lige, men jeg ved stadig ikke hvem han er. Så du må godt få ham. I stedet napper jeg filmversionerne af Wolverine, den unge Charles Xavier, Aragorn, Remus Lupin og John Constantine. Hvis det nu er, så skal jeg da nok også tage Don Draper med.Det bliver et interessant familieliv.

  Reply

 5. denlangeneger
  mandag 13. juni, 2011 @ 12:41

  Altså… jeg ville da synes det var værre at have en skuespillerkæreste fordi han må kysse alle de lækre kvinder, mens jeg kun må kysse ham – det' da snyd! :D

  Reply

 6. Nadia
  mandag 13. juni, 2011 @ 13:56

  Ja, det er selvfølgelig ikke fair… Men så må man etablere en noget-for-noget-aftale. Jeg forestiller mig i hvert fald stadig, at det værste ville være al den fokus på ham. "Uhh se mig i den nye film! Se mig på plakaterne! Se mig i fjernsynet! Nå jeg smutter ned til kosmetologen, jeg skal se godt ud til auditions i næste uge".Det ville Wolverine aldrig gøre.

  Reply

 7. Lene
  mandag 13. juni, 2011 @ 13:56

  mmmmmmm….me likes me some James McAvoy…!!!!(bare ikke i Narnia)

  Reply

 8. Nadia
  mandag 13. juni, 2011 @ 14:02

  Det gik først op for mig tidligere i dag, at det var ham der spillede Hr. Tumnus. Jeg blev positivt overrasket.Men øh, jeg synes faktisk han var lidt nuttet i "Narnia", dengang jeg så den. Men det er måske bare mig der er lidt sær?

  Reply

 9. Blå Solskin
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 21:58

  Jeg synes faktisk også han var nuttet som halv-ged… han mindede lidt om min daværende kæreste.

  Reply

 10. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 22:18

  Så er jeg ikke alene!Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er sødt eller fornærmende at du sammenligner din ekskæreste med en faun? ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *