Skip to content

10 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 08:34

  men i det mindste HAR du et bibliotek med danske bøger til rådighed!..Ynkelig trøst – jeg ved det.. Fra 14 til 19. Måske er det en dårlig bog så nogen har brændt et par eksemplarer??

  Reply

 2. Jette
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 11:20

  Jeg er uddannet bibliotekar, og jeg har derfor arbejdet på div. biblioteker. Desværre tvang det umulige jobmarked mig ud på andre græsgange, hvor jeg efterhånden har befundet mig nogle år.At springe fra nr. 14 til nr. 19 i køen er lidt usædvanligt men ikke unormalt. Sandsynligvis har biblioteket fået færre eksemplarer af titlen til rådighed. Enten pga. kassation eller bortkomne bøger, hvorefter man er nødt til at pille dem udaf cirkulation. Det påvirker naturligvis reservationskøen. Genanskaffer biblioteket bogen rykker du op i køen igen.Iøvrigt kan man på langt de fleste biblioteker (afhænger af deres computersystem) sætte sine bestillinger i bero i en periode. Man beholder sin plads i køen, men man sikrer sig at bogen ikke kommer hjem mens man har læseferie eller er på ferie eller optaget af noget helt tredie.Prøv at snakke med din bibliotekar derom. Vi er faktisk ualmindelige glade for at snakke med brugerne ;)Mvh Jette

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 11:49

  Stine: Jeg har en lille smule ondt af dig, men ikke nok til jeg kan glæde mig over mine egne muligheder ;) Jeg læser lige så gerne bøgerne på engelsk som på dansk, hvis det nu skulle være, men der halter mit bibliotek lidt efter…Jette: Jeg har godt set, man kan sætte reservationen i bero. Det er rigtig smart, jeg vil jo gerne have en bog engang imellem, så jeg har noget at læse. Hvis jeg sætter mine reservationer i bero har jeg jo ingen bøger.Det er måske et luksusproblem, men jeg synes bare, det er lidt irriterende, at de bøger jeg havde håbet (og troet) jeg ville få i sommerferien, nu skal mases ind i programmet. Men læses, det skal de! :) Jeg vil ikke bagerst i køen igen.Så vidt jeg kan se på deres hjemmeside, har biblioteket ikke fået færre bøger. Jeg tror faktisk de har fået flere, måske fordi forfatteren igen er aktuel. Jeg synes også det er ret mærkeligt, jeg har tidligere oplevet det samme, hvor jeg gik fra at være nr. 4 i køen til nr. 12. Det blev jeg ret sur over. Måske deres net-system bare ikke bliver opdateret ofte nok, så andres reservationer pludselig bliver omorganiseret til at være før min.

  Reply

 4. Leila Krak
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 12:05

  Hahah, kunne ikke lade vær med at grine over kongmorsverdens kommentar! :DMen ja, måske er paperbacks vejen igen!www.leilaswonderland.blogspot.com

  Reply

 5. Tokendumbguy
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 12:24

  Du har bare at fortsætte med at låne på biblioteket, og du har bare at kunne lide det!Derudover så rykker færre eksemplarer ikke en ned i køen. Jeg tror at man har sammenkørt forskellige poster (fx 2 udgaver af samme titel), og samtidigt sammenkørt reservationerne på disse. Så kan man fx gå fra at være nr. 14 i køen til 4 eksemplarer af én titel, til at være nr. 19 i køen til 7 eksemplarer af samme titel.

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 17:07

  Leila: Jeg sad også og klukkede lidt, da jeg læste den ;) (og jeg håber virkelig ikke hun har ret, når jeg kommer til at vente så længe på den).Tokendumbguy: Jeg fortsætter, men kun fordi biblioteket ligger så pokkers tæt på og jeg er så SU-fattig… Jeg nægter at nyde det! Altså, jeg nægter at nyde andet end gratis bøger. Og nem betjening over nettet. Resten vil jeg være træt af!Den forklaring lyder meget fornuftig, den køber jeg gerne.

  Reply

 7. Head and heels
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 22:36

  Jeg har også lige fået 16 bøger på en gang… Plus 2&3 sæson Mad Men som man kun må låne en uge – tal lige om at skulle se meget tv og læse samtidig.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 7. juni, 2011 @ 22:44

  16? Det lyder helt vandvittigt!Mad Men har vi valgt at købe af samme grund. Jeg vil gerne gemme lidt på afsnittene, og så nytter det ikke noget at låne :)(Update: 1 ud af 4 bøger læst! Jeg er topeffektiv i dag!)

  Reply

 9. Emma
  onsdag 8. juni, 2011 @ 20:41

  Husk, at du via hjemmesiden kan "genlåne" bøgerne :)Emma

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 8. juni, 2011 @ 21:11

  Det ved jeg godt :) Men kun hvis de ikke allerede er reserverede.Men… Jeg har læst hele dagen. I bøgerne. Så nu er den sidste snart læst. Så der var ingen grund til brok, det gik alligevel hurtigt. Men okay, den ene var også en tegneserie/graphic novel.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *