Skip to content

19 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 27. juni, 2011 @ 07:41

  Hæ hæ – Ja sådan lyder sommer!

  Reply

 2. Eeyorenyk
  mandag 27. juni, 2011 @ 08:41

  Haha – Det er ret godt fanget. Man lyder jo nærmest altid som én der er ved at drukne, når man forsøger at spise isen inden den smelter helt. :p

  Reply

 3. Kristines Dilemma
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:03

  Har du ikke lidt lyst til at slå ham når han sidder der ved siden af dig? og spiser og gnasker.

  Reply

 4. Charlotte
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:08

  Her hos mig lyder det mere af *kronsh, kronsh* – jeg er nemlig sådan en der bider af den.Har man forøvrigt altid kunne få SunLolly Med solbær? Hev en æske med hjem fra Fakta i går. Er det for tidligt at spise is, når klokken er 10.08?

  Reply

 5. Nadia
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:14

  Stine: I hvert fald på solskinsdagene :)Eeyorenyk: Fuldstændig. Det lyder alt for savlende.Kristine: Ha! Er du gal mand, nej. Så ville han være død for længst. Jeg køber to æsker sunlolly om ugen for at følge med hans forbrug, så det er en konstant lyd i baggrunden. Jeg har vænnet mig til det ;)Charlotte: Nooo! Det er STRENGT forbudt at bide i en is. Bare tanken giver mig kuldegysninger. Det er den værste lyd i hele verden! Hvis Kasper gjorde den slags, så havde han fået strenge ordre på, kun at spise is ude på altanen med lukket dør.Sun lolly er jo i princippet ikke en rigtig is. Det er jo bare frossen saftevand. Derfor må man spise det på alle tider af døgnet. Synes jeg ;)

  Reply

 6. Charlotte
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:26

  Så bider du ikke af nogen som helst is?!? Eller er det kun SunLolly'er det gælder?P.s. Du havde ret. 10.19 var et helt perfekt tidspunkt til en af dem med solbær.P.p.s. Jeg knaser også bolcher!

  Reply

 7. Nadia
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:31

  Nul! Ingen is bliver bidt i – eneste undtagelse kan være en isbåd. Men kun hvis der ikke er en ske i nærheden (og det er der aldrig? Hvorfor!?).Bolcher knaser jeg også – det gode er jo altid indeni, og jeg er bare ikke verdens mest tålmodige menneske :)

  Reply

 8. Charlotte
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:43

  Men. Men… Men,jeg forstår det ikke.Så fx. en Magnum. Den sutter du væk? Så får man jo slet ikke den der lækre følelse af chokoladen der knækker og lukker op ind til isens indre. Kombinationen af den hårde chokolade og den bløde is inde i munden på en gang?Jeg er bange for, at jeg bliver nødt til at ruske dig ved skuldrene og råbe "Du går glip af noget!".

  Reply

 9. Nadia
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:45

  Finten er at bide gennem chokoladen – men KUN chokoladen. Man må ikke ramme isen med tænderne!

  Reply

 10. Charlotte
  mandag 27. juni, 2011 @ 10:57

  Ha ha ha, det er jo helt vildt! Jeg holder nu stadig på at min måde er bedst…:o)

  Reply

 11. Lene
  mandag 27. juni, 2011 @ 13:13

  nej, ikke bide i is – kun, og KUN. hvis du bliver nødt til at skynde dig at spise den, fordi dine børn er ved at fange dig i at spise is og de altså ikke må få en.

  Reply

 12. Diktesoph
  mandag 27. juni, 2011 @ 14:37

  Åh nej….Jeg har i flere uger nu overvejet at lave et indlæg om at slupre. Men det bliver meget grimt og hadefuldt og slet ikke særligt spændende så jeg har droppet det igen. Måske hvis jeg kunne snige mig til at optage en film af maskinchefen når han spiser morgenmad.Men Sunlolly er godt :)

  Reply

 13. Mie
  mandag 27. juni, 2011 @ 15:05

  Åh ja, Sun lolly ER lige præcis lig med sommer ;-)

  Reply

 14. Sophiesnation
  mandag 27. juni, 2011 @ 15:43

  Kære Nadia, Jeg ville bare fortælle dig at din blog nu officielt er min nye sommerforelskelse.

  Reply

 15. Sophiesnation
  mandag 27. juni, 2011 @ 15:44

  Og Sun Lolly er seriøst den eneste is, der knirker!

  Reply

 16. Nadia
  mandag 27. juni, 2011 @ 20:02

  Lene: Dertil er jeg heldigvis ikke nået endnu! Og må den dag aldrig komme, hvor jeg føler mig presset til virkelig at bide i den.Diktesoph: Mit indlæg var jo heller ikke videre dybt ;)Mie: Ja, på børnemåden :DSophiesnation: Årh tak! Og ja, de lidt når man skubber dem op. Men her er det egentlig fryseren der knirker, når den bliver åbnet :) (selvom det ikke er ret tydeligt ud fra tegningen)

  Reply

 17. Xenia
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 08:58

  Jeg bider heller ALDRIG i is – kun i chokoladen på magnum-agtige is, som du. Og nu får jeg også lidt lyst til en sun lolly – great, jeg var ikke engang færdig med morgenmaden endnu ;)

  Reply

 18. Nadia
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 09:17

  Xenia, sun lolly tæller som saftevand – det må man gerne spise om morgenen ;)

  Reply

 19. Charlotte
  tirsdag 28. juni, 2011 @ 09:56

  ^Det er rigtigt, det fastslog vi i går.:o)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *