Skip to content

11 Comments

 1. kongmorsverden
  onsdag 15. juni, 2011 @ 08:03

  Så KAN man jo heldigvis lave sin fantasiverden selv. Jeg vil foreslå en kæmpe bunke lego – HOV – det er jo lige hvad jeg skal idag..Bygge en verden med Gårdmand Bjørn og Prinsesse Lyserød – nok uden troldmandshatte og lilla drager.Men du er velkommen!!

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 08:51

  Der er bare så langt til Frankrig…

  Reply

 3. Anonymous
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:20

  Hej NadiaJeg er for nylig faldet over din blog, og i går aftes læste jeg alle dine indlæg – meget underholdende, så tak for det!!! Blev dog lidt bekymret, da jeg i nat drømte, at jeg var dig….! Og jeg prøvede at overbevise min mand om, at det er helt normalt at tegne sig selv som dyr. -Og nej, jeg er ikke en crazy stalker, men jeg synes nu det var ret sjovt. Og når jeg nu ved, at du kender alt til mærkelige drømme, synes jeg lige du skulle have historien med på vejen :DKh Jonna (der også elsker Xmen, men pt er på barsel, og der er sgu ingen fra mødregruppen, der gider tage i babybio for at se Xmen (skumleskumle)!!!

  Reply

 4. denlangeneger
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:22

  Jeg ELSKER navnene i HP! Men kun på originalsproget. De danske er lidt fesne. Men hattene og kapperne har jeg også lidt svært ved at forstå. Det virker sådan lidt dumt.

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:36

  Jonna: Ha! Ja, det er første gang jeg har hørt om nogen der decideret har drømt om min blog ;)Ærgerligt med babybio – det er ellers en god film!denlangeneger: Jeg kan kun lide de rigtige navne, der ikke samtidig har referencer til deres jobs :)Kapperne ja, dem havde jeg helt glemt. Jeg forstår godt hvorfor både kapper og hatte er sorteret ret meget fra i filmene. Så tåbeligt…

  Reply

 6. tokendumbguy
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:42

  Jeg tror at problemet med X-men er, at det er for nemt for middelmådige forfattere at finde på nye helte og skurke. Siden de er mutanter skal man ikke engang have en logisk origin. Man kan bare sige "Jamen han er altså født sådan!" Og før man ved af det har man helte som Blobbo og Dazzler.Selvom de fleste serier vist har lidt under tåbelige evner med tilhørende navne i ny og næ (Ja, jeg kigger på dig, Paste-Pot Pete!)Forresten har jeg ikke læst Harry Potter, men jeg synes jeg fornam en vis doven genbrug da jeg nåede til film nr. 3. Og, ærligt talt, så må Quidditch være lavet af en der ikke interesserer sig for sport overhovedet. Hun kunne lige så godt have kaldt det Kig-på-Harry-Potter-og-hans-store-kost-spillet.

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 12:10

  Du har nok ret. Men jeg tror ikke mangel på fantasi er det eneste problem. Nogen af dem kan bare ikke begrænse sig.Og jeg ved godt, det efterhånden er et integreret del af X-Men universet, men jeg er også pissetræt af alt der vedrører shi'ar imperiet. Jeg synes man skal lade være med at presse for mange overnaturlige elementer ind i én historie – som når superheltemutanter, kæledrager og rumvæsner rodes sammen i én historie.Men… Jeg mener ikke mit brok så slemt. Jeg læser det jo stadig med glæde ;)(Hvis du synes Quidditch er kedeligt i filmene, så skal du holde dig laaaangt væk fra bøgerne)

  Reply

 8. tokendumbguy
  onsdag 15. juni, 2011 @ 12:59

  Jeg kan godt forstå at dit brok ikke er ment så hårdt. Den man elsker tugter man jo, ikke sandt?Og så er der alt det der bare skal tugtes. Tugtes hårdt og tugtes længe. Med en knophammer. Som fx "Mænd der hader kvinder"-filmen. Eller Max Brallier. Alt det man ikke elsker, men ville elske at tugte. Lige ned over kantstenen med en sikkerhedsstøvle.

  Reply

 9. Misha
  onsdag 15. juni, 2011 @ 14:33

  Hehe, da jeg læste dit indlæg kom jeg til at tænke på en tvfigur med et meget underligt navn Rulle-kugle-ole og så er det endda en Disney figur! :-p På engelsk har han det lækre navn Rollie Pollie Ollie ;-)

  Reply

 10. Lene
  onsdag 15. juni, 2011 @ 16:50

  synes kapper er herrefede!!

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 17:31

  Misha: Ja, det er ikke ligefrem det bedste navn i verden… Men det er vel med vilje (håber vi)Lene: Noooo! Men, okay, så må du købe en at gå med. En rigtig kappe, uden ærmer og den slags. Ellers tror jeg ikke på dig. ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *