Skip to content

19 Comments

 1. kongmorsverden
  fredag 17. juni, 2011 @ 08:08

  Det er sommer det er sol og det er freeeedag..Nå ikke.Nej men det er weekend lige om lidt! Og så er det søndag og kagedag!!Og så skyd da den due en gang for alle..

  Reply

 2. Lavendel
  fredag 17. juni, 2011 @ 08:13

  Sender lidt af den fynske sol …

  Reply

 3. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 08:14

  Studerende har aldrig weekend i eksamensperioden. Der har man bare ekstra læsning. Suk…Hvis jeg kunne, så havde jeg gjort det. Jeg prøvede at slå den med et bræt i går, men den var lidt for hurtig. Men kun lidt. Næste gang…

  Reply

 4. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 08:14

  Lavendel: Tak. Jeg glæder mig, til det når frem.

  Reply

 5. Kristines Dilemma
  fredag 17. juni, 2011 @ 09:11

  Hårlak og ild, så har du også aftensmaden. ;-)

  Reply

 6. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 10:01

  Ad! Efter at have oplevet de københavnske duer på nærmeste hold, vil jeg ALDRIG spise due igen.Men død i brændende hårlak er i grunden en meget passende straf til hadeduen.

  Reply

 7. Karina
  fredag 17. juni, 2011 @ 12:08

  Hæfter mig ved ordet igen.Men de duer man spiser er vel ikke samme som de skravlede københavner duer, bilder mig ind det er sunde og ikke det mindste generende på altaner, skovduer. Og de smager godt.

  Reply

 8. pernillesarup
  fredag 17. juni, 2011 @ 12:11

  "Overskyet læseferie" bliver kun trumfet af "fuld sol og alle andre er ved stranden, så du rigtigt kan mærke dit/n forsømte forår/sommer læseferie".Heldigvis er det verdens mest spændende læsning, du har gang i, så det er det hele værd.

  Reply

 9. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 12:28

  Karina: Det er stadig samme race, og jeg duer er nu mit officielle hadedyr. Så går det ikke at spise dem, heller ikke selvom de har boet i en skov ;)Pernille: Du har helt ret. Jeg ville også brokke mig, hvis det var strålende solskin. Det mindes jeg faktisk, at jeg har gjort før.Ja… Det er spændende, sådan i princippet. Men her efter 100 siders artikellæsning, så er min begejstring dæmpet en smule.

  Reply

 10. Diktesoph
  fredag 17. juni, 2011 @ 14:12

  Men hvis vejret var solrigt og fantastisk ville det også være lidt ærgerligt at sidde indenfor!? Tænd nogle stearinlys, lav en lækker kop the/kande kaffe og sæt dig godt tilrette med et tæppe eller noget.Håber du kommer igennem dagen og at humøret forbedres (også for Kaspers skyld ;) )

  Reply

 11. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 15:21

  Jeg bagte en kage og satte mig så ind under tæppet. Så blev det helt ok alligevel.(Så bare rolig, Kasper kommer ikke til at lide ;)

  Reply

 12. kongmorsverden
  fredag 17. juni, 2011 @ 16:20

  Kage løser alt.. Kage og så et stort baseball bat..

  Reply

 13. Nadia
  fredag 17. juni, 2011 @ 16:41

  Præcis ;)

  Reply

 14. Oberst Anja
  fredag 17. juni, 2011 @ 23:03

  Som Kristine siger (jeg er lidt blogforelsket i hende): Hårlak og ild! Det er vejen frem. Ligesom med overdimensionerede edderkopper. Men det kan godt være, at man skal bruge virkelig meget hårlak til duer. Jeg ved det ikke. Overvejer noget med et skarpladt våben til mine duer i stedet for… (Hey, jeg bor altså i en ghetto. Det er standard.)

  Reply

 15. Nadia
  lørdag 18. juni, 2011 @ 09:25

  Men… Er jeg sej nok til hårlak og ild? Jeg er meget tro over for alle varedeklarationer. Og på min hårlak står der, at den ikke må komme i kontakt med åben ild. Jeg ved ikke om jeg tør.. Det er ligesom et bryde en lov.Hvis ikke hele min udsigt fra altanen bestod af lejligheder, som jeg ville skyde ind i, hvis jeg havde et jagtgevær, så havde jeg fandme også åbnet ild. Der er ingen varedeklaration på et gevær.

  Reply

 16. pernillesarup
  søndag 19. juni, 2011 @ 09:07

  Orv ja kage selvfølgelig. Nu kan jeg huske det. Jeg overlevede alle mine eksamener på en diæt bestående af 80% glucose i en eller anden kemiskforbindelse. Sukker er så godt til at nedsætte stress og opfriske sindet… så længe man kører det ind med jævn hastighed. Husk det vigtigste er ALTID at holde fri aftenen før… se en film i bio/grav haven/tag opvasken, men ingen læsning med fagligt indhold.

  Reply

 17. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 10:53

  Pernille: Ja, et konstant indtag af sukker gennem hele eksamensperioden er vejen frem.Jeg holder aldrig fri aftenen før. Det ville kræve bedre planlægning. Men jeg skal først op omkring middagstid begge dage, så der er gode muligheder for lidt pause der ;)

  Reply

 18. Faster Philip
  tirsdag 21. juni, 2011 @ 09:45

  En ting der 110% holder duer fra at komme igen er dueblod…… Så må du selv finde ud af hvordan du vil skaffe det…. Tak for hyggelig læsning iøvrigt =D

  Reply

 19. Nadia
  tirsdag 21. juni, 2011 @ 10:41

  Dueblod? Det lyder lidt ulækkert. På den anden side er duerne i sig selv også klamme, så man kan selvfølgelig overveje en løsning.Men virker det rent faktisk? Jeg har engang læst, at duers lugtesans er temmelig ringe.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *