Skip to content

14 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 6. juni, 2011 @ 07:37

  SEJR!!!Men det kunne godt gå hen og blive dyrt i olie hvis du skal have dem tændt non stop.

  Reply

 2. Sequence
  mandag 6. juni, 2011 @ 08:02

  Satte du olie lampen helt tilfældigt, eller blev den placeret i et forsøg på at skræmme duerne væk? Jeg ser for mig, hvordan du har brugt timer, på at udtænke en plan :)

  Reply

 3. Nadia
  mandag 6. juni, 2011 @ 08:18

  Stine: Ja, det er jeg også bange for. Men det vil jeg tænke på senere, lige nu vil jeg bare nyde følelsen af succes.Sequence: De blev sat der for at skræmme dem væk, selvfølgelig. Jeg følte mig meget snedig.(Jeg var lidt træt af at skulle ud på altanen og råbe af dem hver 5. minut. De blev VED med at vende tilbage med kviste i næbbet, på trods af jeg sad lige inde bag vinduet og skrev opgave)

  Reply

 4. Dorthe K
  mandag 6. juni, 2011 @ 10:21

  SÅDAN DER! Har du overvejet et hjemmelavet fugleskræmsel? Det er snart Skt. Hans – og man kunne jo inspireres til at lave en gammel kost om.. Det gad jeg faktisk godt se i tegninger:-)

  Reply

 5. Lene
  mandag 6. juni, 2011 @ 10:31

  Motherfuckers der bygger rede – hvad bilder de sig ind?!?! Hos mig har svalerne tilsyneladende overgivet efter krigen sidste år, hvor de måtte pakke sammen og forsvinde med uforrettet sag. Tillykke med sejren!!

  Reply

 6. intetnytundersolen
  mandag 6. juni, 2011 @ 10:52

  Due med kvist i munden! Fredssymbolet! Hvordan kan du gøre det??? Snøft. :-)

  Reply

 7. Nadia
  mandag 6. juni, 2011 @ 11:25

  Dorthe: Jeg har en kedelig fornemmelse af, der skal mere til end et fugleskræmsel. De bliver mere og mere immune over for vores skræmme-taktiker. I går måtte Kasper bruge en stol til at vifte en af dem væk. Det var simpelthen ikke nok, at han gik hen til den og viftede med armene. Og man vil jo helst ikke røre ved dem.Lene: Ja, det er simpelthen groft. Desværre tror jeg duer er dummere end svaler.(Men hvordan vandt du? Jeg har fjernet duernes "reder"/bunke af kviste en del gange, men det virker ikke)Intetnytundersolen: Et fredssymbol for nogen, spreder af patogener for andre ;)

  Reply

 8. Lene
  mandag 6. juni, 2011 @ 12:17

  Vi blev bare ved med at fjerne rederne, og de blev ved med at bygge. Møgfugle. Og til sidst opgav de bare – sikkert fordi svalemor ikke kunne klemme lårerne sammen længere og bare blev nødt til at lægge de æg! I år tror jeg de holder sig tilbage pga massivt byggerod og larm.

  Reply

 9. Karina
  mandag 6. juni, 2011 @ 12:46

  I må simpelthen grille hver eneste aften, mon ikke det hjælper? :) Godt der endelig er noget som virker http://www.dpil.dk/dpil2005/HTML/duer.htmhttp://www.eftex.dk/00027/?gclid=CPuYi-OMoakCFcms3godC25Ivgde fakirer er ret anerkendt middel, har du prøvet det af eller holder du nu til ryge-dem-ud teknikken?

  Reply

 10. Head and heels
  mandag 6. juni, 2011 @ 15:24

  Har har med stort held lånt en legetøjspistol, der skyder med små hvide plastkugler. Effektivt og hammersjovt! Dog ikke populært at ligge i skjul i ligusterforstaden med noget, der ligner håndvåben – men det må de bare komme over.Eller har jeg lige fået en creme brulee brænder som jeg monstergerne afprøver ved hver given lejlighed!

  Reply

 11. Nadia
  mandag 6. juni, 2011 @ 15:50

  Lene: Hm, ja, byggelarm kan jeg ikke lige fremskaffe…Karina: Det er desværre ikke tilladt at grille på altanen, dels på grund af brandfaren og dels fordi det generer naboerne på de andre altaner. Vi overvejer lidt pigge, men der er bare mange flader for vores altan, og de vil endda allerhelst bo på gulvet. Og det har vi jo brug for selv…Christina: Jeg tror det er endnu mere upopulært, når jeg skyder over mod de andre lejligheder på den anden side af vejen. Jeg tror de melder mig til politiet, hvis jeg står og sigter ud over altankanten (og dermed lige ind i deres stuer).Men altså, nu har jeg da fundet et midlertidigt våben, omend det gør at vi ikke kan have altandøren og vinduerne i den side af lejligheden åbne.

  Reply

 12. frkforsom
  mandag 6. juni, 2011 @ 18:26

  Jeg havde også duer på altanen en sommer. De kom hver morgen kl 6 og gik rund ude på altanen og larmede mega meget. Jo mere jeg jagede dem væk, jo mere tamme blev de, og man skulle ret tæt på dem, for at få dem væk(og måske fandt de ud af at jeg er bange for dem, så de bare testede hvor tæt jeg turde komme på). Det endte med at jeg klippede plastikposer i lange strimler og hang på kanten af altanen. De kunne ikke lide når strimlerne bevægede sig i vinden, så de kom aldrig tilbage igen. Plastikposer er billigere end lampeolie:-)frkforsom.blogspot.com

  Reply

 13. Nadia
  mandag 6. juni, 2011 @ 22:16

  Det kunne være, det var en idé! Lamperne kan jo heller ikke være tændt hele tiden :)

  Reply

 14. Head and heels
  mandag 6. juni, 2011 @ 22:40

  Der er stadig gasbrænderen…Så er aftensmaden hjemme oveni :-)Hvad med sådan en papirvindmølleting?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *