Skip to content

6 Comments

 1. Xenia
  mandag 20. juni, 2011 @ 07:54

  Haha, McD har helt sikkert de bedste milkshakes. Men samtidig synes jeg altså at Burger Kings twister fries er riiimeligt lækre også. For mig står valget gerne mellem gode twister fries eller gode nuggets ;)

  Reply

 2. kongmorsverden
  mandag 20. juni, 2011 @ 08:11

  Ja hvad er det også for noget!! ;-)Jeg skal have thai take away til enhver tid!Er ikke så god til andet end hjemmelavede burgere.

  Reply

 3. Vipse
  mandag 20. juni, 2011 @ 08:56

  Er blevet helt vild med dine fine tegninger (og en smule jaloux, da mine egne kreative evner slet slet ikke rækker så langt!)Tak for en fantastisk blog :)/Vipse

  Reply

 4. Anonymous
  mandag 20. juni, 2011 @ 09:26

  åå det var godt, han lyder dejlig.Nå H tasten virker hvis jeg trykker 7 gange på den.Hilsen Karina.

  Reply

 5. Kristines Dilemma
  mandag 20. juni, 2011 @ 11:28

  Der er noget med at huden udskiller en primalduft, efter et stykke tid. Og grunden til at man går i bad , er for at vaske den af, for hvis man ikke vasker den af, så er alle kvinder helt vilde med en. Det var nok det der skete da han kom hjem. Ej jeg ved ingenting, men det kunne da være sjovt!

  Reply

 6. Nadia
  mandag 20. juni, 2011 @ 12:20

  Xenia: Jeg har aldrig smagt twister fries. Det må jeg gøre, næste gang Kasper tvinger mig på Burger King.Stine: Jeg elsker dårlig burgermad, og jeg får det så sjældent, at mad fra McDonalds bliver en slags luksus ;) Thaimad køber vi derimod hver gang vi ikke gider/har tid til at lave mad, så det er ikke lige så spændende.Vipse: Tak for de pæne ord :)Karina: Ja, det er ikke sådan med gamle computere ;) Kasper ER dejlig, det er derfor jeg valgte ham :)Kristine: Det kunne faktisk være ret smart. Jo mindre han badede, jo mere forelsket blev jeg. På den anden side ville det nok være ret ulækkert for omverdenen efter et stykke tid ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *