Skip to content

18 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 07:12

  Selvom det er vildt hyggeligt sådan noget – så er det alligevel lidt trist når en epoke er slut. Det er dejligt at komme videre i sit liv – men man tager sig selv i at savne det som er slut. Godt at du havde en god dag!Fandt I madtyven nogensinde??

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 07:44

  På en måde ;) Vi vidste faktisk stort set fra starten af, hvem det var, fordi han blev grebet på fersk gerning to gange. Men i de andre tilfælde der jævnligt opstod rundt omkring, nægtede han alt.Så i stedet for at skændes med ham uden at kunne bevise noget, skrev vi bare en besked på tavlen om, at vi allesammen nu havde plantet "fælder" med actilax i vores skabe og hang flasken op i en snor som bevis.Efter den dag ophørte tyveriet ;)

  Reply

 3. Sequence
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 08:05

  Jeg er ret overbevist om at du har ramt de forskellige menneskers personlighed på den ovenstående tegning. Det får mig til at tænke på hvad mine gamle skolevenner ville tegne mig som… Det stædige æsel måske :)

  Reply

 4. Annette
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 08:47

  Hun er Foxy hende mia, selv om det vel nærmere er et rensdyr?

  Reply

 5. Lene
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 09:48

  Er Christian et flyveegern eller en flagermus?

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 10:59

  Sequence: De fik lov til at diskutere indbyrdes, hvilke dyr, de synes de skulle være. På nær Christian – han skulle egentlig være en abe, men jeg synes alligevel ikke rigtig, det passede til ham. Det her er meget bedre!Så du ville jo nok få lidt medbestemmelse ;)Anette: Jep, Mia er et rensdyr (af en art). Der er noget meget kønt og atletisk ved hende, så jeg synes det dyr passede hende bedst :)Lene: Han er en flagermus. Et flyveegern ville være ALT for nuttet til ham ;)

  Reply

 7. Stine
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 11:12

  Ihh… Så fin!Tak for i går smukke pige!Og jeg er glad for at jeg blev en fin hvid ulv… Jaja jeg ved godt inderst inde at jeg er en doven hvid schæfer der putter i sofaen… Det er awesome tonny er blevet et æsel ;)

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 12:39

  Du er ikke bare en doven hvid schæfer – jeg googlede faktisk "nuttet hund" og tegnede dig lidt efter et billede af en samojed-hvalp. For det er nemlig dig Stine – nuttet og hvalpetræt ;)Og ja, Tonny blev et æsel :) Jeg kunne alligevel ikke få mig selv til at tegne ham på en anden måde.

  Reply

 9. Mia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 12:47

  Hvor er det bare sødt Nadia (især nu hvor jeg har opdaget, at jeg ikke er en gnu, som jeg troede ved første øjekast :) Hvordan kunne jeg dog tage fejl..) Jeg er så glad for at I alle sammen havde tid til at kigge forbi i går – det var rigtig hyggeligt at se jer igen!

  Reply

 10. rijaH
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 14:16

  Årh det gad jeg altså godt ha prøvet.. er så misundelig på dem der har boet på kollegie. Ikke lige på størrelsen af værelserne, men fællesskabet. Det er noget for sig selv :D Og så ville jeg da godt have boet sammen med en som dig som så lige fiksede et reunionbillede hvor man var et eller andet sejt dyr! Du er seriøs for sej til det der :D

  Reply

 11. Daniel
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 16:34

  Jeg troede Tonny skulle tegnes som en ponny, som i "gongy pongy", eller hvad han hedder!?Hvad sker der for at Christian ikke er tegnet som en "stolt hvid hingst"? HAHAMia: Det var super hyggeligt at være der! Dejlig stemning, god mad!

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 16:46

  Mia: Selvfølgelig er du ikke en gnu, det burde du da kunne regne ud helt uden at se på tegningen ;)Ja, det var rigtig hyggeligt, så tak for invitationen!rijaH: Jeg har faktisk boet på to DTU-kollegier, men det var altså kun det sidste kollegium, der var værd at bo på ;) – men det var tilgengæld også en god tid!(Tak i øvrigt – jeg håber dem på tegningen er enige ;)Daniel: Intet, jeg gentager, intet(!) kunne få mig til at tegne Christian som den stolte hvide hingst. Ufff!Med lidt god vilje kan man (Stine) så ikke stadig kalde Tonny for gogny pongy, når han er et æsel?

  Reply

 13. FruE
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 19:12

  Det må være tidligt på aftenen – I ser så friske og klare ud :-)

  Reply

 14. Nadia
  tirsdag 14. juni, 2011 @ 21:25

  Nu var det også en mandag aften, så de voksne og ansvarlige der allerede var flyttet fra kollegiet tog hjem uden for meget alkohol i blodet ;)

  Reply

 15. Christian Højgaard
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:24

  Jeg er på én eller anden måde glad for at jeg endte med at blive en flagermus, når nu du ikke ville acceptere mine andre forslag. Jeg føler ellers jeg har helt og holdent fingeren på pulsen af min egen personlighed: Stolt, nobel, ædel, muskuløs, smuk, maskulin, en RIGTIG ledertype, en HYRDE blandt idiotiske får. Ja, det er mig. Jeg så jo helst en løve eller føromtalte hingst. Men okay så, flagermus er sgu også meget cool. :-D

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 09:32

  Christian, jeg kastede en lille smule op i munden da jeg læste det ;)Men godt at du trods alt er tilfreds med flagermusen!

  Reply

 17. Daniel
  onsdag 15. juni, 2011 @ 10:35

  Nadia: kun en lille smule?

  Reply

 18. Nadia
  onsdag 15. juni, 2011 @ 12:19

  Jeg er jo vant til at omgås mennesker, der beskriver sig selv som "hingsten" ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *