Skip to content

17 Comments

 1. Sysler fra hverdagen
  søndag 19. juni, 2011 @ 09:13

  Mon ikke det er det sidste!!!Det ville jeg tro.God søndag.

  Reply

 2. Sequence
  søndag 19. juni, 2011 @ 10:14

  Fantasien fejler ikke noget :) Han er nok gået tidligt omkuld og sover rusen ud.Jeg er stqdig betaget af, hvordan du formår at levendegøre dine tanker med simple tegninger.

  Reply

 3. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 10:56

  Sysler fra hverdagen: Jo det tror jeg i virkeligheden også :) Du må også have en god søndag!Sequence: Nej, den galoperer afsted lige nu ;) Nu er klokken snart 11, og ikke så meget som en lille sms… Men han har også lang vej hjem, så han er tilgivet ;)

  Reply

 4. denlangeneger
  søndag 19. juni, 2011 @ 11:40

  Uhh.. han har det nok skidt når han kommer hjem…. er du klar med cola og chips? :D

  Reply

 5. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 11:43

  Narh, jeg satser på alle eventuelle tømmermænd er overstået, når han kommer hjem – han har en lang køretur foran sig, og det ville bestemt ikke ligne ham at foretage den med alkoholrester i blodet.Faktisk drikker han så godt som aldrig, men jeg vil ikke afvise, at han til en god vens polterabend (og den første polterabend blandt hans egne venner) lige skulle have smagt et par øl.

  Reply

 6. kongmorsverden
  søndag 19. juni, 2011 @ 11:59

  Sjovt!! mit ultimative råd til tømmermænd – ørepropper og burgere!!

  Reply

 7. Kristines Dilemma
  søndag 19. juni, 2011 @ 12:16

  Åh det er derfor jeg ikke har en kæreste, for de der fantasier, wow dem er jeg så god til at lave.Og nu har jeg jo lyst til junk food.

  Reply

 8. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 12:30

  Stine: Jeg har også kraftigt på fornemmelsen, at når han dukker op, så har han lige været forbi BurgerKing på vejen hjem ;)Kristine: De er der, men jeg tror ikke på dem – hvis jeg inderst inde var lidt bange for, han var mig utro, så ville jeg nok ikke lægge det ud på bloggen, tror jeg. Det ville være for personligt.Mmm junkfood…

  Reply

 9. Anonymous
  søndag 19. juni, 2011 @ 19:16

  Ville egentlig spørge sidste gang, at du nævnte det, men fik ikke gjort det, så nu gør jeg det i stedet. Hvorfor er det, at din kæreste ikke drikker (så meget) og har han en god grund, som kan få folk til at tie stille? Hvis jeg er nogensteder og siger nej tak til at drikke, så for man spørgsmålet tilbage, om man er gravid. (Altså det er der jo ikke nogle, som kan tro om din kæreste)Så hvad siger man så, når folk ikke kan forstå det?P.S Håber da, han har givet lyd fra sig nu, eller er kommet hjem. ;)//Pernille

  Reply

 10. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 19:31

  Han kan ikke rigtig tåle det – han får ret store tømmermænd.Jeg tror også han synes det er irriterende, at der ikke er et "godt svar".Det er i øvrigt underligt, at folk til fester kan føle sig næsten provokerede af sådan en beslutning. Det er åbenbart slet ikke acceptabelt IKKE at drikke alkohol i Danmark.(Og han er kommet hjem nu :) Han dukkede op klokken fire, lidt træt, men ellers i godt humør)

  Reply

 11. Thea
  søndag 19. juni, 2011 @ 22:54

  Er lige kommet herind, efter anbefaling fra Stine(Stregen) – og jeg vil bare lige sige at din blog er super fin og hyggelig! :)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 19. juni, 2011 @ 22:56

  Jamen tusind tak! :)

  Reply

 13. kongemor
  søndag 19. juni, 2011 @ 23:33

  Hehe det sidste helt klart!

  Reply

 14. Nadia
  mandag 20. juni, 2011 @ 07:53

  Han kom også sikkert hjem, så det var heldigvis det sidste :)

  Reply

 15. Anonymous
  mandag 20. juni, 2011 @ 09:22

  Det var vel nok an kom godt hjem og mht til ikke at drikke, plejer jeg at svare fordi jeg ikke har lyst… Og kan folk ikke forstå det, så de ikke de rigtige for mig at være sammen med. Man kan forresten sagtens morer sig præcis så rigtig godt og længe uden alkohol som med. Og dagen efter husker man.ilsen fra Karina altid glad læser af din blog. (fra lånt computer, da min egen er helt kaput :(:( og der vist noget med H på denne er som er min datters. Øv. )

  Reply

 16. Anonymous
  fredag 29. juni, 2012 @ 23:35

  Ha det lydder som en vild polterabend. Han ligger nok i en busk et sted. Hvis hans polterabend er gået som polterabends plejer at gå, så tager det nok en dag eller 2 før han er frisk :-)

  Reply

 17. Nadia
  lørdag 30. juni, 2012 @ 14:20

  Jo, han var godt nok lidt smadret bagefter :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *